Annons

torsdag, januari 10, 2013

Body Fitness bikini

JAG TAR INTE EMOT NÅGRA BIKINIBESTÄLLNINGAR FÖR NÄRVARANDE!

Nu är det dags att höra av sig om du ska tävla i vår och vill ha hjälp med att sy upp dina bikinis! Jag syr mestadels på distans. Bläddra igenom mina tidigare inlägg i kategorin Tävlingsdräkter för att se hur de brukar se ut.
Jag utgår ifrån en bikini-BH som du själv provat ut och klär den med önskat tyg. Välj gärna en vadderad modell som sitter bra, och tänk på att passformen förändras när banden i ryggen dras ner. En vanlig trekantsmodell med långa smala band brukar bli bäst. Trosorna syr jag upp efter dina mått. Du står själv för materialkostnader samt frakt. Stensättning gör jag endast i mån av tid och då mot en extra avgift. För vidare information, maila mig på lina.m.siren@gmail.com.


Ni hittar ett stort och prisvärt sortiment av underbara tyger och swarovski-stenar hos Glitz it. Till första ronden är det enbart det svarta stretchtyget som gäller. Till finalbikinin kan jag rekommendera tyger från kategorierna hologram, metallic eller sammet. Beställ gärna tygprover innan du bestämmer dig. När det gäller stenarna så föredrar jag modellen som man limmar på själv med gem-tac stenlim. Jag använder mig mest av crystal AB i storlek SS20. De är lätta att jobba med och glittrar supersnyggt! Ett paket på 500 stenar brukar vara lagom till en bikini. Ev kan man även blanda in några stenar i en annan färg eller storlek.

10 kommentarer:

Kittie sa...

Vilka fina bikinis du syr!
Jag ska tävla i mars i Bikini Fitness, syr du bikinis för det också?

Kram Kittie
www.kittiedehnrosengren.se

Lina Sirén sa...

Tack Kittie!
Jag har inte satt mig in i reglerna för hur dessa bikinis ska se ut, men det ska nog inte vara några problem. BHn klär jag fortfarande bara, så det är i så fall trosan som jag antagligen får skissa upp ett nytt mönster till. Maila gärna bilder på hur du har tänkt dig!
// Lina

Fanny sa...

Hej! Även jag ska tävla i Bikini fitness och är intresserad av att få en bikini sydd av dig. Vad är priser?
Mvh Fanny.

Lina Sirén sa...

Hej Fanny!
Maila mig bilder på hur du har tänkt dig!
lina.m.siren@gmail.com

Sabina sa...

Hej Lina!
Jag har lite funderingar ikring val av bikini inför min första tävling i bodyfitness. Finns de någon chans att jag som inte har implantat i brösten skulle kunna ha en bikini som är sydd för större bröst? skiljer de mycket i storlek? Jag är 158 lång, passar de med en bikini där ägaren är tex. 164? Förstår om du inte kan svara på detta men vore tacksamt! :) Ha en bra dag!

Lina Sirén sa...

Längden har ingen jättebetydelse då det handlar om en bikini, det är värre om det vore en baddräkt. Vad gäller kupstorleken så får du helt enkelt fråga ägaren till bikinin hur stor den är. Jag har själv minskat från C till liten B när jag tävlat, men det är ju såklart olika.

Sabina sa...

Okej, tack för så bra svar! Om jag skulle beställa av dig, dvs. en trosa och att du klär en topp, hur många veckor innan tävling behöver jag lägga en order på de då? De kan ju vara lite svårt att veta med mått nu när de är ca 17 veckor kvar för min del! :)

Lina Sirén sa...

Jag vill ha materialet en månad innan tävling för att vara säker på att hinna. Maila mig gärna för vidare info!
Lina.m.siren@gmail.com

about Bodybuilding sa...

Grym form. Några tävlingar uppkommande?

Fat Loss sa...

En sådan trevlig grön bikini!
Fortsätt bara jag gillar din blogg.