Annons

torsdag, januari 12, 2012

8 månadersfasen

Just nu är Felicia inne i en riktigt jobbig fas med en massa gnäll och kläng. Hon äter dåligt och när det ska sovas blir hon skitsur! Det råder med andra ord sömnbrist hos oss alla tre nu... Dels beror det på att de lär sig så mycket nytt nu och dels för att de inser att de är egna individer.
Jag får helt enkelt pausa mitt eget liv lite nu för att vara henne till lags. Förhoppningsvis är den här fasen snart över igen och vi får tillbaka vår gosiga tjej!Det händer så mycket här nu! Hon började ju krypa nästan alldeles nyss och nu klättras det i trappan och på möbler! Det gäller med andra ord att ha full koll på vad hon sysslar med hela tiden för så fort man vänder ryggen till så druttar hon omkull.

- Posted from my iPhone

4 kommentarer:

Moa - Nybliven mamma till Ella ♡ sa...

ojojoj, då vet jag vad som väntas om sådär 3 månader ;)

Lina Johansson sa...

Ja det är väldigt skönt nu när vi vet att det är en fas de flesta går igenom, och inte bara vår skrutt som är superbråkig helt plötsligt ;o)

Anonym sa...

Nä, superläskigt skulle det ju va, om hon inte var som alla andra...

Anna

Lina Johansson sa...

Inte så jag menade. Men det var skönt att höra att det är väldigt vanligt med extra gnäll och strul kring 8 månader. Då slipper man oroa sig för att det är något som är fel eller att hon har ont.