Annons

måndag, november 28, 2011

Off to tha gym with my baby

Idag blir det rygg, axlar och mage.


- Posted from my iPhone

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Va' snygg du har blivit på dessa månader sen lillan kom. :) Ja inte så du inte var det förut - men du förstår vad jag menar. :D Får ta mig lite i kragen efter den här bebisen innan jag ger mig på någon ytterligare tror jag. Men sen styr man ju inte över hur kroppen funkar helt o hållet. Sånt är bara att acceptera o så får jag ju ta det lite lugnt med min stomimage o så där. Hoppas den ska klara sig denna gång också utan att behöva fixas till. :)

Lina Johansson sa...

Tack snälla rara! :o) Jag har nog amningen att tacka för mycket av viktförlusten, men visst rör jag på mig en hel del också.
Passa på att njuta av din fina gravidform, jag måste erkänna att jag saknar min runda mage ibland ;o) Ta hand om dig!

Ulrika sa...

Hihi, jo men det är ju så olika. Jag helammade ju fram till 6 månader och trappade sedan ut lite i taget och slutade helt vid knappt 11 månader. Och min vikt vägrade ju röra på sig tills jag började trappa ned amningen. Och omfånget runt bröstkorgen var större ända tills jag slutade amma helt (alltså måttet under bysten menar jag då). Så på mig verkade det som om hormonerna effektivt fick kroppen att hålla på fettet. Får se hur det blir denna gång.

Idag är en spännande dag - det är dags för ultraljud. :) Känns lite pirrigt - man vill ju så gärna att allt ska vara bra.

Jenny sa...

Jättefin är du!

Lina Johansson sa...

Ulrika: ja dessa hormoner... ;) Skiljer sig säkert mycket åt. Åh vad spännande, hoppas att allt gick bra!

Jenny: tack snälla du!!