Annons

söndag, oktober 23, 2011

Felicia babysimmar

I fredags fick vi äntligen pappa med oss till babysimmet och han hade order om att både fota och filma så mycket som möjligt ;o) Här kommer en liten bildbomb!

Väntar på att få hoppa i plurret
Pass med liten boll
 Balansövning
 Sim sim sim...
 Plaskar
 Jagar pingvinen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, så sött! Hon verkar gilla att plaska runt i vattnet =) ps. Jag saknar nya uppdateringar från din del! Allt gott / Adriana

Anonym sa...

ooooh så myyysigt med babysiM! Själv har jag gått med underbara Niklas som är 8 månader gammal nu på babysim. Tyckte det var den myyyysigaste och underbaraste tiden som ja fått tillbringa med Niklas. Så vi funderar på att gå babysim 2 nu med trampoolin. Vart simmar du med din baby? Hur har du upplevt allt? // Stolt mamma till underbara Niklas

Lina Sirén sa...

Hej Niklas mamma!
Vi gick på Piggelins babysim i Lund. Vi gick 3 kurser och tyckte att det var jätteroligt och mysigt, framför allt i början. Tanken var sen att fortsätta gå till badhuset själva, men det har inte riktigt blivit så. Dottern är nu 20 månader ;)

Anonym sa...

Jaha va mysigt! Jaha aa piggelins babysim har jag hört om. Men jag kollade runt lite så jag valde trampoolin i malmö istället för piggelins :)) Lärde ni er mycket på babysimmet? // Niklas mamma Agneta

Lina Sirén sa...

I början tyckte jag att vi fick lära oss mycket och det var väldigt spännande. Men efter drygt halva tiden fick vi en annan instruktör och det kändes mest tramsigt då, vilket gjorde att jag valde att sluta.
Men dotterns älskar verkligen att bada så vi måste börja gå till något badhus snart igen!

Anonym sa...

va kul! Om du funderar på att babysimma igen så vad jag har hört och kollat runt så finns trampoolin på friskis och svettis vid park möllan :)) men tack för att du berättade lite hur de är då vet ajg att jag inte skall boka hos piggelin :))

Lina Sirén sa...

Nej vi var jättenöjda i början, så det beror nog mest på vilken instruktör man får. Det är många olika som jobbar där ju.
Babysim kommer vi inte gå på igen innan det blir syskon i så fall. Men gärna vanligt badhus så man kan leka fritt :)