Annons

fredag, september 30, 2011

Velpotta!

Jag är grymt sugen på att knappa hem ett par gosiga Timberland Mukluk, men ska jag välja ljusbruna eller mörkbruna!?!?!?

9 kommentarer:

Karin sa...

Ljusbruna!!
Själv tänkte jag mig ett par vita..... Barnmodellen, då den inte är riktigt lika hög!
Ha det bra!! Karin

Gaby sa...

Ljusa ;)

Hannan sa...

Mörkbruna! :)

Fia sa...

De lägsta utan knytning är varmare - bara så du vet! :)

Lina Johansson sa...

Hmm, skulle beställa de mörkbruna igår men typ ALLA var slut redan :o( Så går det när man velar!
Får väl nöja mig med mina svarta Clarks, de är också varma men inte lika coola.

Ulrika sa...

Såg att de mörkbruna fanns på Brandos.se dock lite dyrare, knappt 1800 om jag inte minns fel. Men Brandos är smidiga att beställa ifrån. Köpte mina bröllopsskor från dem.

Blev också sugen på dom där skorna men jag måååste prova i butik för det är nästan omöjligt för mig att hitta stövlar som funkar eftersom jag har mitt halvförlamade ben som gör det svårt att komma i stövlar och skor då jag inte kan spänna tårna. Dessutom finns risk att mina fötter kommer svullna senare i vinter igen. :P

Lina Johansson sa...

Ulrika: Jo jag vet, men jag kunde handla med 50% rabatt på Ellos, så nu blev jag för snål ;o)
Nämen, är det som jag tror?!?!? Va roligt i så fall :o) Grattis!!!

Ulrika sa...

Tack. :) Jo det är nog som du tror. ;) Just nu ett virrvarr av illamående (betydligt värre än förra gången) och nojor över diverse av mina krämpor. Alltid lite extra att tänka på för mig men förhoppningsvis ska allt gå bra och i så fall blir det en liten till i april. V. 11 nu så det är ju tidigt ännu men eftersom jag mått som jag mått så vet de flesta om redan. Som tur är har min man kunnat jobba hemifrån på förmiddagarna så jag kunnat sova bort det värsta och fått lite avlastning med Noah-yrvädret. :)

Lina Johansson sa...

Åååhhh va roligt!! Det går snart över ska du se! Jag mådde också rätt illa de första 12 veckorna ca, sen var allt toppen! Det sägs att man mår lite sämre om det är en flicka, men det är såklart olika.
Stort lycka till med allt!!!
Kram!