Annons

tisdag, september 20, 2011

Passa på att fynda!

Det här tyckte jag var lite coolt! Lyckades göra min egen widget :o)

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget

4 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Jag hittade din blogg genom att googla om gravidmassage och anna.... Tack för de fina orden om mig! Jag tänkte berätta att jag planerar att starta en babymassage-kurs i Lund vid Mårtenstorget om du är intresserad av gå den med Felicia. Härligt att läsa om att ni mår så bra båda två och vilken härlig form du har hittat tillbaka till. Kram Anna

Lina Johansson sa...

Hej Anna!
Vad roligt att du hittade hit :o) Jag brukar massera henne lite hemma, men har inte funderat så mycket på att gå någon kurs, vi får se.
Tack så mycket!
Kram!

Åsa sa...

Hej,

Jag läste en av dina inlägg under kategori diet. När du skriver att du dricker en proteindrink till mellis -vad har du i den? Är det bara protenpulver och vatten?

Har du några bra tips på hur man fixar en god proteindrink på jobbet där man inte har tillgång till mixer :-) Har inte hittat ngt gott pulver, något tips?

Lina Johansson sa...

Ja precis, proteindrink blandar jag utav pulver och vatten, eller ibland mjölk om jag är hemma. Min favorit är cookies & cream från optimum nutrition, men det finns hur många olika märken och smaker som helst! Prova dig fram för att hitta något som just du gillar, men lägg inte ner för mycket pengar på det.

Du behöver ingen mixer om du använder pulver, det är bara att skaka det i en shaker! Eller så kan du blanda lättkesella med fun light och vatten och äta med sked som en yoghurt.