Annons

torsdag, augusti 18, 2011

Ute på promenad

Passade på att inviga RunKeeper idag och fick veta hur långt vi promenerade :o) Promenaden tog en timme och vi kom 5,38 km. Trots att jag fick bära henne i selen halva rundan så höll vi en snittfart på 5,21 km/tim, så det var inte så illa!- Posted from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt hon är!
Hur trivs du med att vara föräldraledig? Vissa verkar njuta mycket medan andra blir lite utråkade. Lite lättare nu när det är sommar/tidig höst. Är du med i någon mammagrupp? Jag är själv lite rädd att man det ska bli utråkad.. :) thi.. :)

Vad är dina planer med träningen nu? Skriv gärna ner dina mål! :)

Fortsätt kämpa, ser bra ut!

Mvh
Lisa

Lina Johansson sa...

Tack Lisa :o)
Jag trivs hur bra som helst! Visst kan dagarna bli lite enformiga ibland, men jag tycker att det är jättemysigt att få vara hemma med vår lilla älskling. Det blir nog lite vad man gör det till. Jag försöker att aktivera mig så mycket som möjligt och inte bara sitta hemma och uggla. Jag är med i en mammagrupp men än så länge har vi bara träffats ett par ggr på BVC.

Just nu vill jag hålla en bra året runt form som är sisådär 3 kg lättare än vad jag väger idag. Jag vill komma igång ordentligt med träningen igen, så gott det går. Jag tränar när jag känner för det och gör det jag tycker är kul nu bara, utan någon press. Visst skulle det va kul att ställa sig på scenen igen, men jag vet inte om jag är så sugen på att prioritera kost och träning så hårt som det kräver. Vi får se helt enkelt!