Annons

måndag, augusti 01, 2011

Tävlingsdräkter

Ni som planerar att tävla i höst eller vinter och vill ha hjälp med att sy upp era dräkter, hör av er nu! 

Nu när baddräktsronden har försvunnit kan jag även sy på distans, så länge du har någorlunda koll på dina mått. Jag utgår ifrån en bikini-BH som du själv provat ut och klär den med önskat tyg. Välj en vadderad modell som sitter bra utan att tyget bubblar sig. Trosorna syr jag upp efter dina önskemål. Du står själv för materialkostnader samt frakt. Stensättning gör jag endast i mån av tid och då mot en extra avgift.
För vidare information, maila mig på linajohansson23@hotmail.com. Det har redan trillat in ett flertal beställningsmail inför höstens och vinterns tävlingar, så ni som är intresserade får höra av er snarast!

Ni hittar ett stort och prisvärt sortiment av underbara tyger och swarovski-stenar hos Glitz it. Till första ronden är det enbart det svarta stretchtyget som gäller. Till finalbikinin kan jag rekommendera tyger från kategorierna hologram, metallic, sammet och ev paljett. Beställ gärna tygprover innan du bestämmer dig.
När det gäller stenarna så föredrar jag modellen som man limmar på själv med gem-tac stenlim. Jag använder mig mest av crystal AB i storlek SS20. De är lätta att jobba med och glittrar supersnyggt! Ev kan man även blanda in några stenar i en annan färg eller storlek. Nu när det bara är en dräkt som ska dekoreras så skulle jag gissa på att man klarar sig med ett paket på 500 stenar.

Här är några av dräkterna som jag skapat:

"Metallic cerise" och hologram "shattered glass purple", båda med crystal-stenar.

 Hologramtygerna "Glamour" i blå resp. grön dekorerade med crystal AB.

Hologramtygerna "glitzy lila" och "shattered glass himmelsblå".
Baddräkten är dekorerad med crystal AB SS20 samt SS34 och bikinin med crystal AB SS20 + SS34 samt sapphire SS16 + SS34.

3 kommentarer:

E sa...

Om jag skall tälva nästa sommar då? ,-)

Lina Johansson sa...

Då kan du höra av dig i början av våren :o)

E sa...

;-)