Annons

torsdag, maj 05, 2011

Mys


Knappt 3 kg bebis och närmare 8 kg katt, hihi. Ni kan tro att Leo är tung att bära på nu!

7 kommentarer:

Ellie sa...

tack gumman!. Vad bra att den är bra!, det är ju alltid svårt att köpa nya köksgrejer för man vet ju aldrig hur bra de är. Dock pratade vi med en säljare i butiken då de hade säkert 20-30 olika och efter kanske 1 timme i butiken så bestämde vi oss för den. Då låter det iallafall som att vi köpte rätt:).

Vad mysigt med kissen och bebisen tillsammans:). Vår vovve Kiwi brukar alltid vakta Heiley om hon ligger i sängen så djur är bra kloka:).
Ta hand om er med!..kram

Ann sa...

Ha ha! Den balansen kommer snart att ändras! Snart ser kisen liten ut!
Mvh Ann

Lina Johansson sa...

Ellie: Jag tror absolut att ni kommer bli nöjda! Vi har gjort massor av smoothies med frysta bär och sånt med vår och den är fortfarande grymt bra!
Hihi, djur är så söta! Leo är fortfarande lite rädd för henne, men nu vågar han i alla fall låta henne komma nära när hon är tyst ;o)

Ann: Ja det känns helt galet att hon snart kommer växa om vår lille klump! haha

Jörgen sa...

... en katt på 8 kilo kommer ALDRIG se lite ut. jag undrar om han nallat på erat proteinpulver i för stor utsträckning. kul att leo och flisen kommer bättre överens, de lär ju spendera ett antal år tillsammans :). Kanske ska sätta leo i hårdträning tillsammans med calle :D.
ha en trevlig helg!
/Jörgen

Lina Johansson sa...

Haha, han kommer nog alltid att kännas rätt stor "lille" Leo ;o) Men han är faktiskt inte tjock, bara väldigt lång och tung. Han lever mest på torrfoder, men visst får han smaka på mycket godsaker också ;o) Chips och ostbågar brukar gå hem, haha.
Tack detsamma!

M sa...

Ville bara skriva grattis till en fin liten tjej! Läst din blogg under flera år nu, inte varje vecka alltid men i alla fall. Hoppas du fortsätter blogga. Kram från M.

Lina Johansson sa...

Tack så mycket! Vad roligt att du följt mig så länge :o)