Annons

lördag, maj 28, 2011

Dietvänligt godis

Igår fick Calle för sig att äta den tärnade mangon som vi hade i frysen, utan att tina den. Jag trodde att det skulle bli alldeles för kallt och inte smaka speciellt mycket, men det var skitgott! Perfekt sommargodis! Finns att köpa på t.ex. ICA och hela paketet innehåller endast 163 kcal!

8 kommentarer:

Manuela sa...

Har kört det istället för isglass och tycker det är toppen att mumsa på =)! En annan sak jag kan rekommendera är att blanda mango med cantaloupe så att den också blir lite lätt frusen, fantastisk combo!

Kram

Lindsey sa...

Det måste jag prova. Jag försöker hitta nåt jag kan smaska på som är nyttigt. Har hittills mest smaskat på sojabönor. Vet inte hur nyttigt det är?

Lina Johansson sa...

Manuela: Åh, det lät gott! Ska testa att frysa in lite olika frukter tror jag bestämt ;o)

Lindsey: Mangon är supergod! Rostade sojabönor är helt okej men kalorierna springer nog iväg lite fortare där tror jag.

Lindsey sa...

Lina: Det är inte rostade sojabönor =O), det är färska som jag kokar i vatten bara. Men det kanske ändå är mycket kalorier.

Jörgen sa...

enda problemet är att det är så sjukt kallt!

har leo börjat hitta rätt hem? eller han har 2 famlijer nu? :D

hoppas allt är bra!

Lina Johansson sa...

Lindsey: Okej, då är det ju ännu nyttigare! Sojabönor är inte speciellt kaloririka, men allt handlar ju om hur mycket man äter såklart. Om du t.ex. äter det istället för ris, pasta och potatis så är det toppen! Bönor har väldigt lågt GI och innehåller en massa nyttigheter!

Jörgen: Det var inte så farligt, de smälter fort i munnen.
Haha, jodå. Vi slutade hämta honom där borta så nu har han fattat att han bara ska komma hit. Ibland dröjer det dock fram till kvällen innan han kommer hem.

Anonym sa...

Det är något av det godaste som finns. All frukt fungerar. Jag har dille på fryst frukt. Banan blir riktigt lyxigt. Även apelsin är en riktig höjdare :D

Lina Johansson sa...

Ja man får kanske testa lite olika frukter :oP