Annons

torsdag, april 28, 2011

På god väg

Idag, 9 dagar efter förlossningen, visade vågen samma som jag vägde innan jag blev gravid :o) 9 kg är redan borta! Trodde då aldrig att det skulle gå så fort! Därmed inte sagt att jag är tillbaka i samma form, för det är jag inte. Känner mig långt ifrån vältränad just nu, men det får ta sin lilla tid. Först måste jag läka helt, sen kan jag börja träna på allvar igen. Just nu blir det bara knipövningar och lugna promenader. Men jag fick i alla fall på mig mina gamla jeans :o)


Idag gjorde vi vår första lilla utflykt med lillan, en snabbis till IKEA. Hon sov som en prinsessa i bilstolen hela tiden, så duktig! Det blev ett nytt soffbord som passar till vår nya härliga soffa och lite andra småsaker.

 Felicia har precis börjat lära sig använda nappen. Som vi skrattade åt henne i början, den for in och ut ur munnen hela tiden ;o)

7 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt att kilona rasat av dig så snabbt! Även om du vet massor om träning önskar jag ändå ge ett litet tips. Kör bara plankor när du börjar att träna magen igen! Sit-ups kan ev. göra så att de raka magmusklerna inte går ihop. Jag har själv märkt stor skillnad och kan bara rekommendera plankor i alla dess former. Planktipset fick jag från Olga som är en PT som specialiserat sig på träning för gravida och ammande. Här är hennes blogg med massor av tips om du är intresserad: http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

Lycka till med det härliga mammalivet! Det är så underbart!

/Anna

Lina Johansson sa...

Tack för tipset Anna! Jag har redan fastnat för Olgas blogg och ska snart börja med plankor ;o) Jag tror att mina bukmuskler har gått ihop redan, men det skadar inte att vara försiktig!

Allt om viktminskning sa...

Herregud va snabbt!!!

Anonym sa...

Oslo Grand Prix 2011

Anonym sa...

Pappa upp i dagen.
Ha det bra
Per

Marie sa...

Jo en sak är väl att rasa i vikt,en annan är väl hur snyggt byxorna sitter.
Ta det lungt med träningen, magen kan inte ha dragit ihops ig redan.- Det tar ca 1 månad.

/Marie

Lina Johansson sa...

Jo jag vet. Tränar som sagt inget än.