Annons

söndag, februari 06, 2011

Frukost till kvällsmat

Jag passar på att njuta av min vanliga grötfrukost till kvällsmat eftersom jag inte får någon imorgon bitti. Det blir upp tidigt och direkt till barnmorskan på fastande mage.Väl där ska jag få avnjuta 75g sockerlösning och sen sitta där och rulla tummarna i två timmar innan hon mäter mitt blodsocker. Sen blir det lite mat och vidare till jobbet. Kommer bli en lååång dag...

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Hmm. Tror jag frågat förut men jag minns inte när så jag ber om ursäkt att jag frågar igen. Hur kommer det sig att du gör detta test? Har du speciell risk? Jag gjorde inget sånt test under min graviditet.

Lina Johansson sa...

Det ingår i basprogrammet här så alla som vill får göra det. Lika bra att köra på ;o)

Johanna sa...

oj, vad god den ser ut! Kanske är något för mig som är såå less på gröt. vad har du i? :)
en fråga, vilken mellanmål är det bästa, casein eller vassleprotein? Jag äter varje tredje timme, kör på vassle nu.

Lina Johansson sa...

Jag brukar alltid micra havregryn och linfrön eller psylliumfrön. Sen öser jag på kanel och kardemumma. En liten skvätt fun light appear eller sötningsmedel. Ett tärnat äpple eller frysta hallon och gojibär. En stor klick minikeso och sen minimjölk. Love it!

Tänk på att mat alltid är bättre än tillskott, det är naturligt och mättar bättre. Proteinpulver är bra ibland, men inte flera gånger om dagen. Kasein mättar bättre och tas upp långsammare än vassle som är mest lämpat efter träningen.