Annons

torsdag, januari 13, 2011

Babykläder

Förlåt om jag tråkar ut er, men dom är ju bara sååå söta!
Allt detta har jag beställt från Ellos. Startpaketet var dessutom till halva priset :o)

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Haha ja särskilt flickkläder kan man nog få hur gulliga som helst. Vi har kämpat på för att få till så gulliga killkläder som möjligt också men det är inte lika lätt. Varför ska killar behöva nöja sig med bilar och robotar och annat trist? ;)

Louise sa...

Så gulliga!!! =) Tänk på att inte köpa för mkt i de små storlekarna bara, dom växer ur det snabbt! =)

Lina Johansson sa...

Ulrika: Ja tjejkläder finns det massor av sött, men jag är lite avis på de gulliga nalle puh trycken som finns på killkläderna!

Louise: Visst är dom :o) Nej precis, jag har mest köpt i strl 62 faktiskt. Bättre att det är lite stort i början så man kan använda det längre.

Ulrika sa...

Haha, bara att köpa lite killkläder och blanda upp med något rosa då så tar ingen fel. ;)

Bra att inte köpa så mkt av det små. Noah var beräknad att ligga drygt 10% över medel så vi köpte lite i storlek 56 och tänkte att vi inte skulle behöva så mkt. Höhöhö, han var bara 50 cm när han väl kom så han drunknade i 56 men det tar ju bara några veckor så är det urväxt. :) Det fick vara lite stort i början helt enkelt.

Sedan är ju storlekarna heeelt olika på olika affärer. H&M är ganska långa och smala, lindex kortare och lite medelbreda och Kappahls är rätt rejält mkt bredare. Så det går inte att köpa en storlek rätt av på alla ställen när man behöver något nytt. :P

Lina Johansson sa...

Haha, ja jag får väl göra det ;o) Är så kär i nalle puh och hans kompisar, urgulliga!

Vi har ett par bodies i stl 50 och ett startkit i 56, resten är 62 än så länge. Sen lär man väl få en hel del av släkten också ;o) Det känns ju roligare om hon kan ha kläderna ett tag och inte växer ur dem på ett par veckor. Bara gulligt om det är lite för stort ;o)