Annons

fredag, december 17, 2010

Känslofylld morgon

Idag var vi på kontrollultraljud, väldigt nervöst men samtidigt skönt att få mer information. Vänster njure ser inte riktigt ut som den ska. Troligtvis är det någon förträngning på urinledaren som gör att urinen har svårt att komma ut och därför gör att njuren svullnar upp. Det kan växa bort och det är lätt att operera, men man brukar inte göra något så länge den andra njuren fungerar som den ska. Inget farligt alltså, men man blir ju ändå lite orolig... På grund av detta kommer vi att få gå på fler ultraljud och kommer bli kallade igen redan om 3-4 veckor för att se hur det utvecklats. Känns väldigt skönt att de är så noga!

Idag fick vi även veta att det är en liten flicka och vi kunde se hur hon sög på tummen. Man kunde riktigt se hur munnen rörde sig, vilken känsla! Kan inte hålla tårarna borta längre...


12 kommentarer:

Ulrika sa...

Böla på du bara! Det SKA man göra. ;) Skönt att du får gå och kolla. Känns alltid skönt. Hoppas allt går finfint!

Kram!

Lina Johansson sa...

Hihi, tack Ulrika ;o) Svårt att låta bli att lipa när det blir så mycket känslor på en och samma gång.
Kram på dig!

Ulrika sa...

Ja, men det gör man av och till under hela graviditeten. Och sedan också... Man blir glad och rörd över varje litet framsteg. Mot slutet av graviditeten kan en och annan tår fällas av frustration och diverse krämpor också förstås men det går fort över. ;)

Lina Johansson sa...

Hahaha, det kan jag verkligen tänka mig. Går inte att beskriva hur stort det är!

Calle Sirén sa...

Hej gumman!

Du ska se att detta blir bra till slut :) Det är ingen som helst fara med barnet, och förmodligen handlar det om samma fysiologiska bagatell som återfinns hos hennes far! :)

Älskar Er!

Puss

Lina Johansson sa...

Ja vi får hoppas på det älskling! Det kanske såg likadant ut hos dig när du var så liten.
Love you!

Puss o kram!

Ida sa...

Ååååå så sött.
Håller alla tummar och tår att det ska gå bra hela vägen Lina. Skönt också att de tar sig tid och vill hålla koll på lilltjejens njure.

Fredagskram!

Lina Johansson sa...

Visst är hon gullig ;o)
Tack Ida! Känns toppen att dom tar sig den extra tiden!
Kram på dig!

Filippa sa...

Åh, så kul och spännande.. :) Önskar er alla lycka till!
Kramar!

Louise sa...

Grattis igen Lina!! Känner igen känslan!! =) Hoppas att du mår bra och fortsätter med det!Passa på att sov så mycket du bara kan och ladda upp inför ankomsten av lilla flickan =) Sköt om dig! Kram från mig och William

Anna sa...

Förstår dina känslor. Du bär på ett litet Mirakel! Kommer så väl ihåg lyckan jag själv kände när jag gick på mina ultraljud. Den är underbar och det blir bara bättre. :o)

När jag nyligen läste om din graviditet, fick jag känslan att du bär på en flicka. Nu bekräftar du den! Häftigt! Grattis och Lycka till!

Kram, Anna

Lina Johansson sa...

Filippa: Tack!! :o)

Louise: Tack gumman! Ska försöka vila upp mig för det stora äventyret ;o) Mys på med din lilla prins!
Kram!

Anna: Tack!! Ja, det är verkligen ett mirakel! Så sjukt häftigt! Vi har också trott (eller hoppats?) mer på en tjej så det var roligt att få det bekräftat ;o)