Annons

onsdag, november 10, 2010

Spinningcyklar till salu!

Vi håller på att byta ut våra spinningcyklar på Fitness24Seven i Lund och säljer därför ut de gamla. Det är perfekt att kunna köra cardion hemma och slippa ge sig ut i regn och rusk!

De är av modellen BodyBike Classic (se bild), där ramen och allt stål är rostfritt. Vevpartiet är helt underhållsfritt och ett stort drivhjul om 20 kg gör cykeln ljudlös och smidig när den är i rörelse. Sidoskydden är gjorda av ABS plast och skyddar utomordentligt mot damm, svett samt att ingenting fastnar inne i cykeln. Sadeln och handtagen går att ställa in i ett flertal lägen och de stora ställbara handtagen är enkla att justera. Cykeln är enkel att transportera eller flytta runt, mycket tack vare transporthjulen som är monterade på slitstarka hjullager. Flaskhållare är standard på alla cyklar.

Priset ligger på 2000 kr/st och de säljes i befintligt skick. Ni får gärna komma förbi anläggningen under receptionstid och prova cyklarna innan ni bestämmer er. Mån-tors:13-20, fre: 13-18, observera att salen ofta är upptagen för pass efter kl. 17, så bestäm gärna en tid med mig innan.


SÅLDA!

2 kommentarer:

Lizette sa...

Vilken av anläggningarna i Lund? :)

Lina Johansson sa...

Lund C, på Stora Södergatan 8B, ovanpå Åhléns.