Annons

söndag, oktober 03, 2010

Filmsnutt från SM

Jag hittade just den här filmsnutten från gårdagens SM-tävlingar med fokus på Body Fitness. Kul! Resultaten finns uppe på http://www.skkf.org/.

Korta klassen: 1. Carina, 2. Åsa, 3. Malin
Långa klassen: 1. Camilla, 2. Cici, 3. AnnieHär kommer även en bild från prisutdelningen i långa klassen.
Supersnygga tjejer!!!

16 kommentarer:

Liberta sa...

Hej Lina! Tycker du har en bra blogg och har fastnat för den nu när jag läser om dig och dina kunskaper! Kul att du bloggar :) Har precis börjat blogga själv och tycker att din blogg var inspirerande!

Anonym sa...

Hur är det med steroider på såna tävlingar?

Nina Göransson

Lina Johansson sa...

Liberta: Roligt att höra :o)

Nina: Det förekommer säkert en del, svårt att veta hur vanligt det är för tyvärr så testar dom knappt någon pga att det är så dyrt.

Anonym sa...

Vilken steroid skulle du rekommendera om man vill bli snygg och stor fort utan att få alltför mycket hemska biverkningar? Vill inte råka ut för o bli aggressiv och få hemsk acne som man har sett många av gymtjejerna blir/får. Var köper man pillren och hur mycket får man lägga ut?

Med kramiga hälsningar!

Nina G.

Lina Johansson sa...

Jag hoppas du skämtar med mig!?
Håll dig borta från sånt skit, det förstör din kropp!

Anonym sa...

Du är ett föredöme.

Lina Johansson sa...

Tack så mycket!!

Anonym sa...

Nä, jag skämtar inte. Jag tror att steroider är betydligt vanligare än vad man tror och att det är hemligheten bakom mångas utveckling inom fitness. Det här snacket om skador på hälsan m.m. är ju lite hysteriskt. Typiskt svenskt är ju att sedan sabla ner dem som använder steroider och faktiskt använda preparaten själv under täckmantel att man bara käkar grönsaker, kyckling och annat nyttigt... I dagens samhälle är de som når framgång genom att orka med stenhård träning under optimal diet räknade på ena handens fingrar. Fram med lite fakta nu och sluta med flosklerna om att man "förstör sin kropp" m.m!
Knapra is da shit!

Nina G.

Lina Johansson sa...

Om du vill stoppa i dig en massa skit så är det upp till dig själv. Själv skulle jag aldrig stoppa i mig något otillåtet preparat och riskera min hälsa för att ha chans på en förgylld plastpokal! Jag tävlar för att jag tycker att det är kul att utmana mig själv och ha ett mål med min träning.

Liberta sa...

Hej Lina, Jag håller helt med dig! Hur kan man vilja stoppa i sig en massa skit! Vad är det du vill uppnå Anonym? För det första så skriver du som anonym och uppger inte vem du är, alltså redan där kan du inte stå för det då du tydligen vet att det är fel.
Svårt att förstå hur vissa kan vara stolta över sina medaljer när det egentligen är drogens medalj.

Lina- Varför testar de inte inom denna detta såsom man gör inom fotboll och friidrott? Jag menar varför de "uppifrån" inte har samma kontroll...

Lina Johansson sa...

Nej det är ju ingen tävling på lika villkor precis, och dessutom en bedömningssport. Därför kan man egentligen inte tävla mot någon annan än sig själv.

De har tydligen börjat testa så smått på tävlingarna nu, men eftersom det är så dyrt och förbundet måste bekosta det själv så har de inte råd att testa speciellt många. Vilka de väljer att testa har jag ingen aning om.

Anonym sa...

Liberta öser ur sig en massa självgodget. Lämnas utan vidare kommentar. Lina J säger att hon aldrig skulle stoppa i sig ett otillåtet preparat. Hur skulle du agera om du hamnade i ett land där ifrågavarande preparat var tillåtet? Är det bara författningarna som styr ditt agerande eller kan du definiera grunderna för dina ställningstaganden på ett mer insiktsfullt sätt? Var går gränsen för vad man stoppar i sig och när segrar strävan efter fysiska framsteg över hälsoriskerna? Kostnaderna för testerna borde förbundet enkelt kunna övervältra på utövarna - för de vill väl betala för en god sak? Men, nä - här uppstår tydligen problem. Varför?

Nina G.

Lina Johansson sa...

Det skulle inte ha någon betydelse om det vore lagligt i ett annat land. Nu får du väl ge dig! Jag är inte intresserad att att diskutera den här saken vidare. Jag har redan sagt att jag är emot doping, sen vad andra väljer att stoppa i sig är upp till dem. Punkt.

Emma-Lee sa...

Ja, visst är dom snygga :-D. Och oj vilken diskussion som förts här under :-S. Känns mest som en provokation ;-D

Anonym sa...

Jaha, när det börjar bli jobbigt - så är man inte längre intresserad av att diskutera. Att Lina J avslutar med att uppge att det är "upp till dem" att stoppa i sig saker, avslöjar ytterligare en hel del om andan inom "branchen". Godnatt.

Nina G.

Nathalie sa...

Heja Lina! finns tydligen folk till allt!