Annons

söndag, oktober 24, 2010

Bara småpill kvar nu!

Annelie var här och provade dräkterna igår och de satt som ett smäck! Härligt! Så det var bara att fortsätta sy och nu är det endast småpill kvar på dom. Bikinitrosorna är helt klara och på bikini-BH och baddräkt är det bara banden som ska kläs också innan jag syr i spännena i nacken samt hyskor och hakar på banden och i troslinningen. Riktigt roligt att sy när man har sånt flyt och vet hur man ska göra :o)

Resårbanden i kanterna syr jag först fast med vanlig sick-sack, för att sedan vika in en gång och fästa kanten med förstärkt raksöm. Kuporna valde jag att sy fast för hand eftersom det oftast blir snyggast så, annars är det lätt att tyget vill bubbla sig och vadderingen kan bli lite knölig.Nordiska mästerskapen avgjordes i Finland igår och våra svenska tjejer gjorde riktigt bra ifrån sig! Stort grattis till er alla! På iform.no kan ni se resultat, bilder och filmer därifrån.

Carina 2:a i BF -163 cm
Cici 1:a i BF +163 samt overall
Anna 1:a i veteranklassen
Åsa 3:a i classic bodybuilding

10 kommentarer:

Annelie sa...

Åååh så fin! Jag är verkligen supernöjd efter gårdagens utprovning! :) Kram

Lina Johansson sa...

Vad roligt att höra :o) Jag tror dom kommer bli supersnygga sen när stenarna också kommer på, det blir alltid så mycket läckrare då!
Hoppas plåtningen gick bra och kör nu hårt sista veckorna! Du fixar det utan ätardagar, det är bara att fokusera på målet :o)
Kram!

Kristin sa...

Hallå där.. har du någon speciell nål i maskinen när du syr i resårbandena eller har du bara vanlig?

Lina Johansson sa...

Hej Kristin!
Jag använder en helt vanlig nål.

sara sa...

Jäklar i det vad kreativt =)

Lina Johansson sa...

Tackar så mycket :o)

Anonym sa...

Du är så jäkla duktig tjejen=)!!! Inför nästa tävling kanske man ska ta och sy själv...Synd att det är långt mellan sundsvall och Malmö...Annars hade jag beställt av dig;). Inga tävlingsplaner än? Take care! kram Sandra

Lina Johansson sa...

Tack så mycket Sandra!
Det tycker jag absolut att du ska prova på! Nästa år försvinner förmodligen baddräktsronden så då blir det lite lättare. Jag kommer ev att börja sy lite på distans då också eftersom det inte krävs någon direkt utprovning av en bikini. Nej, inte nya planer än, men visst lockar det ;o) Själv då?
Kram på dig!

nadia sa...

Så sjukt tung är du :D diggar både dig och din blogg :D

Lina Johansson sa...

Tack :o)