Annons

fredag, augusti 20, 2010

Trevlig helg!

Jag har känt mig lite risig denna veckan, haft svårt att ta i ordentligt på träningen och mått lite illa flera dagar, så det ska bli skönt med helg nu. Hoppas att jag känner mig taggad igen nästa vecka!


Det passar extra bra med en kattbild idag då vår lille Leo fyller 5 år! Han är världens goaste katt, älskar den lille busen! Bilden är tagen strax innan han flyttade hem till oss :o)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag skulle bli väldigt tacksam om du kunde svara på en fråga.
Jag är en 18-årig tjej, 168 cm lång och ca 50 kg (Om jag skulle äta normalt skulle jag väga mer än jag gör nu, eftersom jag lider av ätstörningar och har gjort det i 12 år. Vägrar gå upp mer i vikt).
Jag vill få magrutor, det är mitt nya mål! Just nu är min mage väldigt otränad eftersom jag blev opererad i magen i sommar. Nu till frågan: Nu när jag vill få magrutor ska jag då ligga på energiunderskott eller -överskott? Det borde ju vara underskott eftersom jag borde förbränna bort fettet genom t.ex. jogging, men det står olika på alla sidor och jag blir galen, underskott eller överskott?
Tror du att jag kommer få upp eller ner i vikt nu när jag ska skaffa magrutor? Jag tänkte om fettet försvinner men om jag istället får muskler, eller kanske inte? Jag skulle helst inte vilja gå upp i vikt.

Tack för en bra blogg!

soffan sa...

Hemma hos Rhodins äts det just nu en stor påse naturgodis (mest lakrids i yoghurt). Tänkte ladda med snabba kolhydrater för att sedan kunna hålla mig vaken i TV-soffan. Det är rätt tänkt va ;)?

Trevlig helg Linis, vi ses på onsdag :)!

Lina Johansson sa...

Anonym: Jag tycker att du ska söka hjälp för dina ätstörningar först och främst. Magrutor kommer inte att göra dig lyckligare, jag lovar!

Soffan: Hahaha ;o) Rätta takter en fredagskväll :oP Tack detsamma vännen!

Anonym sa...

Svar:
Jag har tvingats till hjälp sedan lågstadiet. Jag har varit tvångsinlagd med sond och dropp. Nu får jag ingen hjälp alls eftersom alla (utom pojkvännen) har gett upp hoppet om mig. Jag har provat alla läkare, behandlare och fysioterapeuter på ätstörningskliniken i min stad samt skolhälsovårdare och psykologer på skolan - alla har de gett upp.
Därför är mitt enda hopp jag har kvar att jag ska bli nöjd över min kropp om den blir fast. Det är det dallriga jag avskyr. Skulle jag ha magrutor skulle jag acceptera min kropp. Blir jag inte nöjd då heller så har jag åtminstone provat det och då har jag provat allt som går.

Lina Johansson sa...

Tråkigt att höra, men ge inte upp!!! Om du vill ge magrutorna ett försök så behöver du äta lite mer, framför allt protein, så att du kan bygga muskler. Och var inte rädd för att styrketräna tungt.
Lycka till!