Annons

fredag, juni 04, 2010

Lovely!


Morgonpromenad i sommarvärmen, jag bara njuter! Skulle vilja va ute och gotta mig i solen hela dagen, men jobbet kallar... Helgen ser dock lovande ut!! :o) Vi ska upp till Varberg och passa lille Theo hemma hos Lisas syster, myspys!

Trevlig helg och hoppas att ni också får njuta av sommaren!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lina! Tänkte bara höra med dig vad du tror/tycker om LCHF dieten? Tack för en bra blogg. //INA

Lina Johansson sa...

Jag tycker inte att det är en bra diet om man tränar eftersom man behöver kolhydrater för att orka. Hjärnan fungerar dessutom lite sämre när man utesluter kolhydraterna.
Sen anser inte jag att det är hälsosamt att vräka i sig mängder av mättat fett som LCHF förespråkar. Jag tror att de flesta av oss mår bäst av att äta en större andel protein, dra ner på kolhydraterna och välja långsamma, naturliga varianter, samt hålla oss till omättade fetter från växtriket och havet.
Tack! Mvh Lina

Anna D sa...

Jag har en fråga :) Vad tränars när man gör latsdrag bakom nacke och framför nacke? Har hört det så mycket men jag har aldrig riktigt förstått vad man tränar när man kör latsdrag? :)

Lina Johansson sa...

Anna: Latsdrag tränar den breda ryggmuskeln, den som du känner precis under armhålorna. Det är den som gör ryggen v-formad.
Det spelar ingen roll om du kör framför eller bakom nacken, men många har problem med att köra bakom. Det är skonsammare att köra framför nacken.