Annons

måndag, april 06, 2009

Time flies by...

Idag har tiden bara runnit iväg för mig. Efter morgonpromenad och frukost hann jag med en portion fisk också, sen blev det 35 min promenad till gymmet, 50 min cirkelträning, aminosyror och 45 min promenad hem. Hann bara duscha och äta, sen var det dags att hoppa på bussen till nästa gym ;o) Tack och lov var det lugnt och skönt där ikväll. Och fettmätningen visade ytterligare nedåt, 11,2% idag jämfört med 12,4% förra veckan :o) Härligt!
Pimplade vatten och te hela kvällen, och fick springa på toaletten ungefär sjuttioelva gånger... Smet in i infrabastun och gottade mig lite och passade dessutom på att pumpa lite i några av maskinerna, hihi.

Dags att fixa dagens sista måltid, sen ska jag ligga en stund på spikmattan innan jag somnar. Gjorde det igår också, shit vad ont det gjorde! Tror huden var lite extra öm eftersom jag hade solat för så ont gjorde det inte första gången. Men det är verkligen avkopplande och ger en ordentlig blodcirkulation. Man blir alldeles knallröd!

http://fc72.deviantart.com/fs28/f/2008/132/0/b/Time_Flies_by_janussyndicate.jpg

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heey!
Vad blir det till frukost denna vecka Lina? :)

Mvh S

Björn sa...

Saknar dina inlägg! Kämpa på :D

Lina Johansson sa...

S: Fisk och grönsaker, med massor av salt. Mums! ;o)

Björn: Lite trött nu, men jag ska försöka uppdatera er ändå.

Anonym sa...

Hej Lina!
Jag upptäckte din blogg ganska så nyligen, är grymt imponerad av dig måste jag säga! Jag är själv ett träningsfreak men dock utan planer på att tävla, men du motiverar verkligen :)

En liten fråga: Jag tänkte börja springa nu i vår/sommar och startade lite försiktigt förra veckan, men efter andra löppasset i söndags fick jag väldigt ont i lungorna/bröstet och har det fortfarande nu flera dagar efteråt, det gör ont när jag andas in djupt eller kör hårdare kondotionsträning än promenader. Kan det vara så att jag är ovan vid flåset man får upp löpning? Är ju inte riktigt samma flås som vid tex aerobics eller jumpa. Har aldrig känt detta förut, men så har jag aldrig heller sprungit regelbundet vilket jag vill börja med nu.
Tacksam för svar!
/Nina

Lina Johansson sa...

Vad roligt att du hittat hit och gillar min blogg Nina =)

Du har möjligtvis inte en infektion i kroppen? I så fall bör du se till att vila och kolla med en läkare så att du inte dragit på dig någon allvarligare skada.
Kan inte komma på vad det skulle kunna vara som sitter i så långt efter annars. Du kan inte ha dragit på dig någon form av sträckning eller något under träningen?

Mvh Lina

Anonym sa...

Tack för ditt svar!
Jag har varit förkyld i tre veckor då jag hade ett uppehåll från träningen, men jag har känt mig frisk i över en vecka nu. Fast det kanske är så att jag inte var riktigt frisk ändå då. Får vila några dagar så förvinner det kanske. Men det är så frustrerande ju när man redan haft uppehåll så länge =)
Lycka till i tävlingen, jag kommer att följa dig i bloggen.
/Nina
/Nina

Lina Johansson sa...

Jag förstår dig! Krya på dig lite till och lyssna på kroppen så är du snart igång igen!
Tusen tack =)