Annons

onsdag, april 22, 2009

Nu är det dags att ta tag i sommarformen!

Kan ni fatta att april snart är slut, det är ju inte klokt! Tiden går så himla fort! Knappt 2 månader kvar till midsommar, semester, sol och bad :o)

Är det så att du känner för att trimma beach-formen så börjar det minsann bli dags nu! Jag hjälper dig gärna med kostrådgivning, träningsupplägg och coaching! Vi går igenom hur du äter och tränar idag, energibehov, målsättningar och specifika önskemål. Därefter skapar jag ett personligt kost- och/eller träningsupplägg åt dig. Om du utöver upplägget känner att du behöver stöd och inspiration, någon som svarar på alla dina frågor och funderingar kring kost och träning, kommer med tips och råd osv, så erbjuder jag även coaching genom täta mail-kontakter.

Hör av dig till mig på adressen härunder, så skickar jag mer information och prisuppgifter!


4 kommentarer:

Anonym sa...

va kostar det?

Lina Johansson sa...

Det varierar beroende på vad du vill ha hjälp med. Skicka ett mail så får du mer info!

Åsa sa...

Länge sedan som jag kommenterade så jag tänkte ta mig i kragen och göra det nu. Läser med glädje din blogg varje dag!

På tal om att toppa formen så är jag i Kina just nu. Maten är så himla bra här. Tänkte på din Rom resa när du funderade på hur det skulle gå med maten. Här finns inga sådana problem. Massor av härliga grönsaker och proteiner till varje måltid. Inte konstigt att de kinesiska tjejerna är så smala och smärta.

Kram

Lina Johansson sa...

Tack Åsa, vad roligt att höra!
Kina låter ju underbart! Tänk om det vore lika enkelt att få tag på bra mat överallt!
Ha en fortsatt trevlig resa!
Kram