Annons

tisdag, april 21, 2009

Mörbultad

Idag har jag känt mig riktigt trött i kroppen och inte helt kry, får allt ta det lugnt ett tag till. Efter förmiddagens föreläsningar cyklade jag hem och åt lite lunch, sen bussen in till Malmö för att få idrottsmassage. Första massagen efter tävlingen och idag var det faktiskt lite motvilligt, vet ju hur ont det gör... Och inte gjorde det mindre ont dag inte, baksida lår är så fruktansvärt ömma fortfarande! Tar ett stadigt grepp om massagebänken, biter ihop och vet inte om jag ska skrika rakt ut eller lipa typ... Pustar och stönar och vill bara att det ska vara över. Fick även en ordentlig knådning av höft och rygg, välbehövligt även det! Promenerade långsamt bort till ICA innan jag åkte hem igen och somnade på soffan...

Lämnade tillbaka spikmattan jag fått låna idag, men jag har redan hunnit skaffa mig en egen :o) Beställde en till oss och en till mina föräldrar som också fått prova på den lite. Det gör riktigt ont i början, men smärtan försvinner mer och mer och det blir en behaglig värme. Jag har somnat på den flera gånger och vaktat upp 2-3 timmar senare helt svettig ;o) Snacka om att den får igång blodcirkulationen och att man blir avslappnad! Ni kan läsa mer om shakti-mattan här.

http://henrikgustafsson.files.wordpress.com/2009/04/spikmatta.jpg

Nu ska jag fortsätta min lugna hemmakväll medan älsklingen är iväg och tränar. Han som varit så omotiverad tidigare fick världens kick under Sweden GP och bestämde sig plötsligt för att tävla på SM i athletic fitness i september. Det känns skitroligt att han är så laddad och jag ser verkligen fram emot att få följa med vid sidan om :o) Nu är det min tur att stötta och peppa! Följ honom gärna i hans egen blogg!

6 kommentarer:

emma sa...

Javisst är dom underbara!Jag kan inte vara utan min, somnar på den varje kväll:)

Jossan sa...

Hej tjejen. VI har oxå spikmatta hemma, en jätte hård variant så den känns, hi hi. Men skönt!!
Var oxå på massage igår men var på gravid massage, inga hårda tag där inte..inte som man är van att ha men OERHÖRT skönt och avkopplande.

Ha en fin dag.
kram

Lina Johansson sa...

Emma: Härligt ;o)

Jossan: Dom känns minsann, men det är ändå skönt!
Låter verkligen härligt med gravidmassage! Inte som min mörbultande omgång, haha.
Tack detsamma gumman!

Kram kram

Sofie sa...

Hjälper det att ligga på spikmatta för att förebygga celluliter? Celliluter försvinner väl igenom ögad blodcirkulation? Svara gärna i min blogg (om du vet!)

Lina Johansson sa...

Det är möjligt att den kan ha viss effekt, men först och främst handlar det om att minska på fettdepåerna man har där genom en sund kost och träning. Det finns tyvärr inga genvägar!

Mvh Lina

Sofie sa...

tack för svaret :)