Annons

onsdag, april 01, 2009

Känns så overkligt...

Idag har jag en ledig dag, så himla skönt! Kunde ta en liten sovmorgon innan jag satte mig på spinningcykeln ännu en gång och trampade 60 min. Skönt att inte ha några tider alls att passa! Men visst har man att göra ändå. Ska ju tränas en massa, handla lite, skriva labbrapport, laga mat, kanske städa lite...

Jag kan inte fatta att det bara är 1½ vecka kvar till tävlingen! Tänker knappt på att jag snart ska tävla, det känns helt overkligt! I normala fall har jag planerat allt in i minsta detalj vid det här laget, men nu orkar jag ärligt talat knappt bry mig. Jag hoppas den där härliga känslan av pirr i magen och förväntansfullhet infinner sig mot slutet av nästa vecka i alla fall. Just nu tar jag en dag i taget och försöker träna så mycket som möjligt, snåla med maten och ta det lugnt. Nästa vecka har jag påsklov så då kan jag ta det riktigt lugnt mellan träningpassen och låta tävlingssuget infinna sig. Jag har medvetet sparat det lilla jobbet jag har att göra med mina dräkter till den sista veckan. Den gröna bikinin satt lite för löst sist så spännena ska flyttas, och jag ska byta till en annan svart överdel som behöver sys om lite. Sen all planering och tillagning av tömnings- och laddningmaten, första lagerna med färg, resan, träffa alla vänner :o)

Den här gången åker vi upp först på lördagen eftersom vi mäter in på söndag morgon. Totalt är det 19 BF-tjejer anmälda, men klassindelningen är inte bestämd än så jag vet inte riktigt vilka jag kommer att möta. 3 st från varje klass går vidare till GP-finalen och gör upp om prispengarna. Det kommer bli riktigt tufft! Jag kommer ju garanterat att få tampas med två riktigt grymma tjejer i alla fall, nämligen danskan Kristina Dybdahl och Åsa Hällstorp. Sen tror jag att ett par av nybörjartjejerna kommer va riktigt bra också! Och Helene ligger väl på gränsen mellan klasserna så vi får väl se om vi hamnar i samma ;o) Hon kommer bli farlig!

http://3.bp.blogspot.com/_kwTdwId7b9M/R_iC_njGsTI/AAAAAAAACJs/zJTq_Aq_N2M/s400/kristina.jpg
Kristina Dybdahl

Finalfältet FF 2008 med Åsa som vinnare och jag 6:a

Anmälda Sweden GP Body Fitness
Delas upp i två längklasser vid invägning/mätning.

Anne Shilling, Ashmara Brader (Holland), Christina Schwartz (Danmark), Elisabeth Wicander, Emma Rosengren, Helena Andersson, Helene Ahlson, Kristina Dybdahl (Danmark), Lina Johansson, Line Kolbe, Madeleine Selke, Marina Richardsson, Martina Sjökvist, Michaela Brandin, Nettan Stjärnfeldt, Silje Grötvedt (Norge), Sofia Holmner, Yvonne Skjellin (Norge), Åsa Hällstorp
.

9 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan!
jag undrar hur du gör för att orka hålla dieten? blir du inte extremt sugen på allt du inte får äta och vad gör du då? hur går det till egentligen? :) en jättebra blogg annars! hoppas det går bra för dig på tävlingen nästa helg :)

Lina Johansson sa...

Jag tycker om den maten jag äter så det är inte så värst jobbigt. Det tuffa är i slutet när man ligger så långt under sitt energibehov och tränar så mycket, men det är snarare utmattning man känner då, inte några direkta sug.
Jag brukar i regel ha lördagarna som en lite friare dag då jag kan unna mig lite mer lyx och något gott, men resten av veckan är det bara att hålla sig till dieten. Jag har ju själv valt det och jag sviker ingen annan än mig själv om jag skulle fuska.

Tack ska du ha =)

Anonym sa...

Hej! Undrar bara hur många kalorier du äter ungefär per dag i en byggperiod resp deffperiod? Tack för ditt svar =) Jag gillar din blogg!

Anonym sa...

Hej, jag är en tjej som funderar på att kanske tävla i fitness/figure eller liknande i framtiden.
Men jag är 1.71 lång. Blir det något problem? (läste någonstans att man inte får vara över en viss längd för att få tävla)

Du har en jätte bra blogg och det är jätte kul att följa dig fram mot din tävling. Håller tummarna! Du är grym.

Lina Johansson sa...

Anonym 1: Det vill jag hålla för mig själv eftersom det är så individuellt. Offseason räknar jag inte på hur mycket jag äter men det blir säkerligen 1000 kcal mer per dag.
Tack så mycket =)

Anonym 2: Du får va precis hur lång som helst, men vi delas in i olika längdklasser vid tävling. Det brukar va under och över 163 cm som används som gräns i Sverige.
Tusen tack!! =)

//Lina

Lotta sa...

Ser fram emot bilder från tävlingen?!
Småsugen på body fitness, med har inte kommit längre än idén.. Är väl en liten fegis antar jag ;o)

Grym blogg, som jag sagt så många gånger förut.

Hare guld!
Lotta

Lina Johansson sa...

Tusen tack Lotta =) Lovar att det blir en massa bilder sen!

linn sa...

jag tyckte kristina hade på tok för stora axlar/armar för BF. men vad vet jag? :) tack för tipset om hundraprocent.com f.ö., jätttttttteinspirerande sida måste jag säga!

puss o kram

Lina Johansson sa...

Jo Kristina är verkligen packad med muskler, men hennes symmetri är helt outstanding! Det är ju en smaksak hur stor man ska va i BF resp BB.
Kul att du gillade sidan!