Annons

onsdag, april 08, 2009

Dricker, saltar, kissar och fryser...

Sista dagen med salt idag, men hinkandet av vätska får jag stå ut med ett par dagar till. Blir så jäkla frusen och ränner på toaletten konstant! Trött och matt i hela kroppen också... Blir lätt så när man inte äter några kolhydrater, ligger på ett rejält energiunderskott och tränar ändå... Äter mest fisk och grönsaker nu. Lax och avocado smakar helt gudomligt gott!

Igår blev det en tuuung morgonpromenad på ynka 46 min, sen väntade jag till kvällen och hängde med Calle till gymmet för 15 min crosstraining, 45 min cirkelträning och 10 min crosstraining som avslutning. Kände mig ganska pigg och klar i huvudet hela dagen, men kroppen vill inget annat än vila nu. Känner mig tröttare när jag vaknar än jag är när jag går och lägger mig...

Idag skonade jag min slitna höftböjare från promenerandet och valde istället 60 min morgonspinning. Världens mestempo, men jag lyckades i alla fall bli lite svettig eftersom jag skippade fläkten ;o) Till frukost blev det lax med vitkål, salladskål, paprika, liiite minikeso och sockerfri ketchup, och ordetligt med salt. Mums :oP Nästa måltid blir det en liknande sallad med alaska pollock och avocado. Mellan måltiderna varvar jag fun-light drickandet med stora koppar grönt eller rött te för att hålla värmen uppe.

Imorgon ryker alltså saltet och då byter jag från fisk till kyckling, så idag ska det lagas mat igen. Utan kryddor, fattigt värre ;o)

http://img.alibaba.com/photo/11302893/Frozen_Maki_Sushi.jpg
Mmmmm.... I wish ;o)

12 kommentarer:

Yvonne sa...

Du är så fantastiskt duktig, får ta och hämta lite jävlar anamma från dig här nu efter påsk!

Anonym sa...

Hej! Imponerande läsning! Hoppas det går bra för dig i helgen. En lite konstig fråga kanske.. men har funderat på det här med deff osv.. önska ni aldrig att vara i nästan-tävlingsform tex under beachsäsongen? alltså oftast är ju ni som tävlar i värsta formen tex i december och under sommaren kanske man bygger. Känns det aldrig trist att inte kunna visa upp den där tvättbrädan under sommaren som en bonus liksom? :)även om det inte är målet. Förstår du hur jag menar?? :)

Lycka till!

Malin sa...

Otroligt imponerad av dig, att du orkar...ska hålla en tumme för dig i helgen, å en för Åsa! Ska bli spännande å läsa din blogg efter helgen!

Anonym sa...

Hej,
Du är grym!! Kom igen nu. Kämpa sista veckan nu. När et är som värst får du blunda och tänka dig in när du står där i helgen och tävlar. Ska följa dig, första gången jag kommer att följa en fitness tävling haha :) En fundering angående salt. Varför äter du salt nu och dricker så mycket vatten?! Binder det inte upp vattnet kroppen?? och visst är det vattnet du vill få bort nu så muskelerna blir syndligare ( trodde det var därför du inte äter några kolhydrater nu..) Nu blev jag förvirrad. :) Lycka till ! / Sofie

Lina Johansson sa...

Yvonne: Tack tjejen ;o)

Anonym: Givetvis skulle man gärna vilja vara i tävlingsform året runt, men det kräver på tok för mycket. Att träna 2 pass om dagen och ligga på konstant energiunderskott är inte direkt hälsosamt eller vidare roligt i längden.
Tack =)

Malin: Tack ska du ha =)

Sofie: Tack snälla!
Jo, visst binder saltet vatten, det är just därför som jag kommer sluta med det from imorgon. Genom att överdriva saltandet några dagar innan så släpper vätskan lite lättare sen när man plockar bort saltet. Även kolhydraterna binder vätska men den vill man få med in i musklerna när man laddar sen. Det är rörigt, jag vet ;o)
Tack =)

Ousa sa...

Jag håller tummarna att allt går bra för dig! Helt klart imponerande, jag skulle aldrig klara av att gå på diet. ojoj! :D

Ebba sa...

Du är grym Lina =) Så kul och intressant och spännande att följa dig =) Kram!

Tina sa...

Det låter inte roligt det där... själv kämpar man för att hålla sig borta från det värsta bara. Du är verkligen inspirerande!

Joakim lejon sa...

Hej! Fy va kul de e att läsa dig blogg!! :D
Jag e sjukt intresserad att prova på om man kanske kan bli nått inom fitness.
Skulle uppskatta om du kanske vill ta en titt på min blogg och kommentera lite :D. Skriver upp min vardag i punkt och pricka :D
Tack på förhand!
http://feelgoodeatgood.blogg.se/
MVH Joakim

Ida Kornelia sa...

Du er flink ser jeg:) For en kropp, wow!! Hva spiser du for å bygge så mye muskler? Blir vel proteiner også?:)

Anonym sa...

Hej Lina!

Tack för dina tips!
Fortsätter att inspireras av din blogg!

Lycka till i helgen!!

Glad Påsk!

//Sambatjejen!!

Lina Johansson sa...

Ousa, Ebba, Tina, Joakim, Ida, Sambatjejen: Tusen tack allesammans!

Kramar!