Annons

måndag, april 13, 2009

Äntligen är det över!

Det är precis vad jag känner nu efter hela den här dieten och tävlingen.
Efter fitnessfestivalen var jag tokladdad att sikta mot min absoluta toppform till Sweden GP, men redan när dieten började så smått i januari så kände jag att motivationen saknades. Med facit i hand kan jag ju säga att jag borde lagt ner satsningen redan då, men jag trodde att suget skulle dyka upp med tiden. Men den motivation och tävlingssug som jag haft tidigare infann sig aldrig och att jag inte gav upp var nog mest på grund av ren envishet. Ju närmare tävlingen jag kom, desto starkare kände jag att det var för sent att ge upp. Har jag kämpat så här långt så kan jag lika gärna fullföllja...

Sagt och gjort, och en erfarenhet rikare. Utan ett tydligt mål och motivation kommer man ingen vart!
Redan innan tävlingen bestämde jag mig för att ta ett break så fort den var över. När nästa tävling blir får tiden utvisa, det enda jag vet är att det inte blir fler tävlingar för mig det närmaste året. Aldrig mer att jag ger mig på en tävlingssatsning utan att vara motiverad till tusen!

Jag lovar att skriva mer om alla mina tankar om detta och om framtiden snart, men just nu ska jag fortsätta njuta av lugn och ro med älsklingen och min familj :o)

Ett stort tack till alla er som stöttat och peppat mig hela vägen och till alla underbara vänner och bekanta som jag fått träffa under helgen! Massor av kramar till er alla!

http://www.drkimberly.com/images/pooh/poohhug.gif

15 kommentarer:

Cattis sa...

Grattis till dig för att du klarat av detta, det är inte alla som skulle palla. Jag tycker du har vart grym och även om du inte kännt dig motiverad så har du smittat av en inspiration till många läsere. Så, INGET FÖRGÄVES!!!

Tack för det!
/Cattis

Sockret sa...

Glöm aldrig bort att du är bäst bara! Med eller utan mål och motivation. Har följt din blogg och trots allt har du fått mig otroligt peppad och motiverad.

You rock!!!!

Martin sa...

Det låter klokt. Du kanske också ska se över ditt upplägg också..du körde extremt mycket cardio enl mig. Tror du skulle få grymt mycket bättre resultat med mindre cardio och att inte gå så lågt på kolhydraterna.

Ousa sa...

Seger eller ej. Du är då finast av alla som stod på scen. "Vacker som en brud". Hoppas du får vila upp dig ordentligt nu och äta lite påskgott!

Jörgen sa...

Hej!
Har varit jättekul att följa din väg till tävlingen som alltid, speciellt när man ser dig irl ibland också =). Hoppas du kommer fortsätta blogga om dina företagaden. Tycker det är starkt att du orkat hela vägen fram med alla de stora steg du tagit denna vinter/vår med eget företag osv, Stor inspirationskälla!
mvh Jörgen

Ida sa...

För mig spelar det ingen roll hur tävlingen gick, du är fortfarande min största inspirationskälla och den som fick upp mina ögon för body fitness.
Tack Lina!
Ses vi på scen 2010? ;)

Sonja sa...

sjukt imponerade att du inte gav upp!! men jag tror också att en paus gör dig gott, unna dig den!!
hoppas du mår bra annars!!!!
kram, Sonja

Kakan sa...

DU var sjukt fin de man fick se på bild i alla fall och du förtjänas ledighet nu :) Hoppas att man får läsa lite i bloggen då och då i alla fall, gillar hur du skriver en massa :)

Kram Kram!

Johanna sa...

Låter vettigt att ta en paus. Man ska bara göra det man vill!

Anonym sa...

Hej,
Du ska vara mycket nöjd över dig själv. Hoppas verkligen att du fortsätter skriva. Du motiverar grymt! kommer att sakna att läsa din blogg 3 ggr per dag :)

Anonym sa...

men nu glömde jag att fråga det jag skulle. Hur gick det för dig då? / Sofie

Jossan sa...

Hej tjejen.

Tycker du har varit superduktig och kämpat!! Du ska vara stolt över dig=)

Ha en toppen dag och hoppas du oxå har sol.
Kramis Jossan

Anonym sa...

Bra kämpat Lina! Du är en stor insprationskälla! Nu tycker jag du ska glömma allt vad tävling heter ett tag och bara träna på pch njuta av hur bra kroppen kan må av det!

Anonym sa...

Lina!!!!har följt din blogg länge och du är den grymmaste!!!!du är klok, vacker och i mina ögon i toppform!Stort tack för all inspiration du ger till alla!
Hoppas du får njuta av den kommande sommaren ordentligt, det är du värd!
kram från Sundsvall

FitnessMama-Jeanette sa...

Lina-du har gjort en fantastisk insats! Visst tror jag att din kropp mår bra av lite vila, det mår alla bra av. Var nöjd med din insats! Du är en härlig inspirationskälla Lina! :0)
Bra jobbat!
//Jeanette