Annons

söndag, april 05, 2009

1 vecka kvar...

Nu finns det minsann inte mycket energi kvar i min lilla kropp! Till och med en lugn morgonpromenad på 55 min kändes jobbigt igår... Kände att jag behövde få komma bort och ta det lugnt så vi åkte och hälsade på min familj i Höganäs. Satte oss i solstolarna ute i trädgården och åt lite, sen tog jag och Calle en 90 min promenad längs med havet. Helt underbart! Så skönt att få komma hem till familjen och ut vid havet! Lyckades ladda mina batterier lite :o)
Så varmt att vi tom fick ta av oss tröjorna efter en stund :o)

Idag blev det faktiskt sovmorgon. Slängde i tvätten sen åkte vi och solade innan gymmet. Gud va skönt det var! I vanliga fall brukar man ju bli lite dåsig av att sola, men jag piggnade snarare till :o) Sen blev det rygg, rotatorn och baksida axlar, 10 min cross före och 15 min cross efter. Styrkan kändes bra, gillar att jag klarar köra så pass tungt fortfarande! Men cardion alltså... Helt kall i hela kroppen och inga krafter alls. Jag känner mig ungefär som en urvriden disktrasa...

En endaste vecka kvar till tävlingen nu! Sista förberedelserna med vätskemetoden och kolhydratstömning. Har i och för sig inte mycket kolhydrater att plocka bort för jag äter knappt några längre... Det blir den lilla grötfrukosten och riskakorna efter träningen som ryker nu också. Bara fisk/fågel/äggvitor, grönsaker och en del fett från fiskolja, lax och nötter. I träningsväg så kommer jag fortsätta med promenader och lugna spinningpass fram till onsdag eller trosdag, samt lätt cirkelträning för hela kroppen i gymmet. Inga fler tunga träningspass, nu gäller det bara att bränna det där sista lilla och tömma kroppen på allt glykogen för att göra den extra mottaglig för laddningen som väntar i helgen.


Formen är dessvärre inte så bra som jag hade önskat, men men...
This is it!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen återvändo, bara att bita ihop och ge järnet NU Lina!
Jag håller på dig, i mina ögon är du redan en stor vinnare och en av de största inspirationskällorna!

J.

linn sa...

HAHA fan vad kul kom på nu att jag drömde om dig i natt! jag ringde dig... "hej det är linn!" du: "hej.... känner jag dig...?" jag: "nej men jag tror jag kommenterade i din blogg nån gång!" du: "ja ja nu minns jag!"

med mera! hahahaha!

lycka till på tävlingen. kram linn!

Brunetten sa...

kämpa på nu! du är så himla duktig!!!
och en stor källa till inspiration!! lycka till!!

Lina Johansson sa...

J: Absolut!!! Några dagar kvar att bränna och slipa formen =)
Tusen tack snälla du!!

Linn: haha ;o) Tack ska du ha!

Brunetten: Tack snälla! =)

Kram på er!

Johanna sa...

Ser ju jättebra ut! =) Kör hårt!

Lina Johansson sa...

Tack ska du ha =)

Anonym sa...

Tycker du ser kanon ut! Du lyckas säkert slipa till det sista tills det är dags. Tycker din fitnessform är den absolut optimala! Tycker ofta de andra i toppen är för hårda och ser ofta lite maskulina ut(i mitt tycke). Du är snygg och superkvinnlig, som det ska vara! Lycka till i tävlingen!

Lina Johansson sa...

Tack snälla!! :o)

snuttan347 sa...

Ser hur bra ut som helst har alltid gillat dina ben Lina..
Kör hårt nu..mvh/snuttan347

Lina Johansson sa...

Tusen tack Snuttan :o)