Annons

onsdag, januari 07, 2009

Snabba ryck!

De ringde från gymmet idag, ska in och träffa resten av personalen och provjobba redan ikväll. Kul! Känns riktigt spännande :o)

Men först mera analysarbete...

11 kommentarer:

Harry sa...

Lycka till!!!! Jag håller tummarna!

Anonym sa...

Hej Lina! Jag har en liten fråga som jag undrar om du ev kan ha ngt svar på. Läste i dina tidigare inlägg att du under slutet av dieten innan tävling dricker massor av vatten och sen dagarna efter ökar saltintaget. Varför? Vad händer i kroppen då? Har funderat mycket över mitt eget saltintag då jag under perioder av framförallt stress, får ett vansinnigt behov av salt. Så pass att jag knaprar buljongtärningar... Detta trots att jag äter varken socker eller sötningmedel eller produkter med det! Mvh Mikaela

Anonym sa...

Kan tilläggas att jag under dessa perioder också får ett stort kolhydratsug - ofta på grund av trötthet. Har du ngn ide om vad saltsuget kan bero på? Har varit och tagit natrium och kaliumprov och allt är som det ska och min läkare hade således inget svar.
Mvh Mikaela

Anonym sa...

Vill bara tacka för träningstips och önska dig lycka till med nya tjänsten! Det behövs flera synliga förebilder som du i gymbranchen, tror att du kan bidra med både kunskap och inspiration. Tråkigt att axel och höft krånglar, hoppas att det löser sig. Behåll din positiva attityd och ta hand om dig.
//Anna

Liza sa...

hej tjejen..
hoppas julhelgen varit mysig o skön för dej med en massa god mat=)
Tänkte bara höra vart du köpt den frigolit dockan som du har satt upp din baddräkt på...tänkte ta mig i kragen nu o börja lite med mina=)
tror ja behöver lite tid på mig..=)
kramis

Frida sa...

Grattis och lycka till i efterskott! :)

Jossan sa...

Lycka till sötaste du!

Ha en skön kväll och sov gott

Lina Johansson sa...

Harry: Tack ska du ha ;o)

Mikaela: Att laborera med salt och vatten gör man bara precis inför tävlingen för att få fram något bättre definitioner. Det krävs en bra form redan för att detta ska ha någon effekt och det är inget man sysslar med annars. Alltså endast för att stå på scenen/inför en plåtning. Man lurar kroppen att driva ut lite mer vätska som normalt ligger bunden i underhuden.
Jag vet inte vad ditt problem kan bero på. Kan det vara så att du slarvar med maten under dessa perioder? Kanske äter för lite och näringsfattigt? Se över din kost och ta gärna någon multivitamin/mineral tablett för att vara på den säkra sidan. Se till att få tillräckligt med sömn och lagom med motion också!

Anna: Tack ska du ha, vad glad jag blir! Jag hoppas att jag kan sprida samma inspiration i verkligheten ;o)

Liza: Jag har ingen docka, jag mäter och provar på mig själv allt eftersom. Ett bra tips är att använda en bikini eller BH att klä med det tyg du valt, då vet du att den sitter bra över brösten och kan utgå från det.
Lycka till!

Jossan och Frida: Tack ska ni ha tjejer ;o)


KRAMAR!

Anonym sa...

Hej Lina! Tack för ditt svar! :) Det var just det jag funderade över, om det kan vara som så att kombinationen att kanske äta för lite kolhydrater och att dricka för lite, gör att kroppen vill ha salt, för att saltet saltet binder ju vatten, precis som kolhydrater.... Kanske för lågt vätskeintag. Det var ju just det, under stress så blir ju inte sömnen så bra och träningen får ju stryka på foten ibland också...

Anonym sa...

Jag undrade mest över att min kropp skriker så mycket efter salt under dessa perioder. vill annars tacka för en enormt rolig, lättläst, matnyttig och inspirerande blogg! Lycka till på nästa tävling! Mvh Mikaela

Lina Johansson sa...

Tack Mikaela! Hoppas att det går över om du tar hand om dig lite bättre :o)