Annons

söndag, januari 18, 2009

Pepparkakskrydda

Fortfarande lika gott i gröten!
Havregryn, vatten, psylliumfrön, linfrön och pepparkakskrydda micras 2 min. Frysta hallon som får tina i den varma gröten. På det en portion tjockt härligt Hy-Pro vaniljprotein, uppvispat i vatten eller minimjölk. Mumma!
Hy-pro ska komma in i lager igen mot slutet av veckan!

Passade på att hamstra lite nu när ICA sålde ut julkryddorna ;o)

8 kommentarer:

Liza sa...

det e dem mest underbara krydda som finns. Ja använder den själv i väldigt mkt..=)
hur går de med förberedelserna tjejen??
kram

Anonym sa...

Kommer bli sjukt kul i Tallin :D såg att vi ska dela hytt ;) spänannde :D
Så det börjar väl bli dags för mig att börja träna om man ska kampas emot dig?! Du har en GRYM fysik *avis*

Många kramar sofi

Lina Johansson sa...

Liza: Visst är den god! :oP
Jodå, det rullar väl på. Får ta måtten igen nästa vecka så får vi se ;o)

Sofi: Garanterat skitroligt! :oD
Hihi, du är väl knappast i någon dålig form!? Tack ska du ha =)

Kramar Lina

jen sa...

åh, har de fått in vaniljsmak på hypro igen eller har du kvar sen tidigare?

är hooked på hypro nu, kan inte äta någon annan protein ;)

kram

Lina Johansson sa...

Mmmm visst är det gott! :oP
Jag har sen tidigare hemma, men de får en ny leverans nu i slutet av veckan och då bör vanilj finnas med!

Kram

Emil Löfgren sa...

Jäkla hungrig jag blev nu!

filippa sa...

tack för tipset!!!!!!!

Kryddiga Johan sa...

Ja, Pepparkakskrydda är verkligen fantastiskt god!
Vilken bra blogg du har här!
Keep up the good work!

Kryddiga Johan