Annons

fredag, december 12, 2008

Mellis-tips


Mitt nyttiga alternativ till bröd med ost och marmelad:
Supergott knäcke med mini-keso och sockerfri marmelad. Visst är den lilla burken söt! Finns dock i större också :o)

Nu är det dags att göra sig redo för gymmet!

9 kommentarer:

Lina metrobloggen.se/akashara sa...

Du var snyggast och borde helt klart ha vunnit! :) Jag vill börja tävla och undrar en sak, brösten måste ju försvinna till stor del och många operarar sina bröst. Räknas brösten in i symmetrin? Känns ju konstigt om de ska göra det men det ser ju bättre ut om man inte är helt platt. Finns ju fusk ( som man inte behöver operera alltså) iofs:)

Sonja sa...

Hej Lina, gillar den nya färgen på bloggen, men gillade rosan mer ;) (jag är en rosaförtjust tjej).
mellisen låter gott!
har en fin helg med luciafirande eller annat kul.
kram, Sonja

marie sa...

har du ngn mail? måste säga att du har en grymt snygg kropp!

Anonym sa...

Hej! Har en fråga, om du har tid/lust att ge lite tips. Vill gå ner ett par kg i vikt plus bli starkare. Ska man då fokusera bara på cardio tills vikten är nådd och sen börja med styrka eller köra lite styrka samtidigt som man kör mest cardio? Och att äta bra självklart =) hoppas du får en bra dag!

Lina Johansson sa...

Lina: Åh tack, vad gulligt av dig!
Visst krymper brösten en hel del och det är väldigt vanligt med silikon. Men tro inte att detta är avgörande på något vis, se bara på Linda Fodor och Åsa Hällstorp som båda har placerat sig i topp ändå! Det är helheten som räknas! Själv har jag turen att få behålla i alla fall en del av dem när jag är i form ;o)

Sonja: Hihi, jag är också en rosa-tjej egentligen, men det kändes kul att förnya sig ;o)
Tack detsamma!

Marie: Tusen tack!
linajohansson23(at)hotmail.com

Anonym: Ät hälsosamt och kombinera body pump eller 2 halvkroppspass i gymmet med konditionsträning så ska du se att kroppen blir trimmad! Finns ingen anledning att vänta med styrkan, musklerna hjälper till med förbränningen och tightar till kroppen!

Mvh Lina

Jossan sa...

Trevlig helg på dig sötaste bagaren=)

KRAM

Lina Johansson sa...

Hihi ;o) Tack detsamma gumman!
KRAM!

Sonja sa...

Hej Lina, varför äter du sockerfir marmelad? smakens skull? den sorten på bilden du hade har mer kalorier än vissa andra sorter, man bli lätt lurade. vad bara nyfiken, så jag kollade i affären. man måste verkligen kolla allt nuförtiden, eftersom 'utan tillsatt socker' betyder inte mindre kalorier (bara en kommentar åt sidan).
kram, Sonja

Lina Johansson sa...

Jag undviker alltid socker om det är möjligt. Kan hända att den innehåller mer kalorier, men det känns ändå bättre när den är sötad med fruktjuice istället.