Annons

tisdag, december 30, 2008

Färsfyllda paprikor

Det var längesen vi gjorde denna härliga, goda och enkla rätt!
Bara att steka upp nötfärsen och krydda som man vill. Vi hade dessutom i rödlök, vitlök, 3% fetaost, sojabönor och kidneybönor idag. Sen fyller man de delade paprikorna, river över lite mager ost, lägger tillbaka locket och in i ugnen, 200 grader i ca 15 min.
Ät som de är eller servera med något gott bröd eller ris till. Vi lyxar till det idag med färskt bröd och hemmagjord cream cheese (1 lättkesella, ca 10 inlagda soltorkade tomater, salt, peppar). Så himla gott!


Kvällens ryggpass kändes kanonbra by the way :o) Nu ska jag hugga in på den goda maten!

4 kommentarer:

Frida sa...

Åh! Nu blev jag sugen att laga till sånna paprikor, fast med sojafärs och -ost.

Lina Johansson sa...

Det var underbart gott! Blir säkert kanonbra med sojafärs också!

Christian S. sa...

Detta måste jag helt klart tillaga inom kort...låter mums... :)

Lina Johansson sa...

Gör det :o)