Annons

lördag, november 01, 2008

53,1 kg !!!

Idag fick jag verkligen en chock när jag vägde mig! Nu jäklar händer det grejer här :oD Eftersom det knappt rörde sig nåt förra veckan så kan man förvisso se det som att veckans resultat är för 2 veckors slit, men det är bra i vilket fall! -1,5 kg och totalt 4 cm. Midjemåttet ligger nu på 60,5 cm, vid tävling har jag haft 57 cm.

Dags att hoppa i träningskläderna och ge sig ut i den mysiga morgonkylan. Tror det är minusgrader här nu!

7 kommentarer:

Catarina sa...

Va roligt !!

Bara att köra på :)

Anonym sa...

Grattis Lina, jag tror på dig! Dessutom kan jag konstatera att du har den bästa fitness-bloggen just nu. Har surfat runt en hel del för träningsinspiration, men har inte hittat någon blogg i Lina-klass.
Har varit sjuk några dagar och promenerat mig till döds (2-3 h/dag), men nu är jag tillbaka till gymmet och känner mig superstark.
Trevlig helg, Anna

Cecilia sa...

Härligt jobbat!

Jag har en liten fråga, de där Ripped Caps som du äter, sväljer du dem som de är eller öppnar du dem och häller ut innehållet i vatten innan?

De känns ju så plastiga??

Anonym sa...

Oh shit! Hur lågt på vikten ska du?

Fyndfinders sa...

Hej, är intresserad av ett länkbyte med din blogg för sökmotoroptimeringssyfte. Kontakta Joseph på support@fyndfinders.se om du är intresserad.

Anonym sa...

Hej Lina!
Jag undrar vad som kan vara lika effektivt som morgonprommenaderna du kör med, vill förbränna lite. Kan tyvärr inte komma ut å gå då jag e ensamstående med en liten tjej som jag inte kan dra med ut dom dagar hon bor hos mig. Har både motionscykel och crosstrainer hemma. Kramar Åsa

Lina Johansson sa...

Catarina: Jaaa!!! Bara att köra hårt!

Anna: Åh, Gud vad glad jag blir! Tusen tack!!!
Skönt att du är tillbaka med nya krafter igen!

Cacilia: Jag sväljer dom som kapslar, tror nog inte innehållet skulle smaka så bra...

Anonym: Under 50 kg är målet.

Åsa: Faktum är att både crosstrainern och motionscykeln nästan garanterat är effektivare än morgonpormenader! Promenera är ju det som kräver minst ansträngning och bränner minst, därför gör jag sällan det. Så kör på i hemmet du bara!

//Lina