Annons

onsdag, mars 26, 2008

Ångest

Vill inte ha tenta på fredag så därför skiter jag i att plugga. Visst låter det som en toppenidé! Eller inte... Skärpning nu Lina! Lika bra att åka hem och plugga nu så jag kan träna med gott samvete ikväll ;o)

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja, men tänk att det alltid är precis den taktiken man känner för. ;) Vi sitter lite i samma båt nu då - jag måste göra slutuppgift i min kurs snart och har möte med min handledare i nästa vecka. Hmmm... Så skall jag hinna med att åka hem och hälsa på i helgen också och gå på dop.

Jossan sa...

Nu TAR DU OCH SÄTTER DIG OCH PLUGGAR, annars får du med mig att göra;P
Kram och ha en skön pluggkväll=)

Ulrika sa...

Undrar om du sitter hemma och pluggar hela dagen idag. ;)

Lycka till med tentan i morgon!

Kram!!!

Lina Johansson sa...

Usch ja... Lite har jag fått gjort i alla fall. Sitter på jobbet och kämpar med gamla tentafrågor just nu. Tänkte åka hem tidigare och fortsätta plugget hemma sen. Känns som jag kommer få stanna uppe halva natten, och jag som redan är så trött :( Usch vad jag hatar tentor!

Tack för stödet tjejer!
Kram

Ulrika sa...

Hihihi - en bra taktik är att välja många läskurser som med fördel examineras genom någon form av inlämningsuppgift + lite muntliga frågor från handledaren. Jag har faktiskt lyckats med att bara behöva tenta en enda doktorandkurs fastän jag har något på 40+ kurspoäng. ;)

Kram!