Annons

onsdag, maj 23, 2007

Sömnlös natt

Precis som jag anade blev det ett tungt benpass igår. Och då syftar jag inte direkt på vikterna, utan på känslan i mina ben. Efter morgonens jogging var dom riktigt trötta och slitna, men jag måste säga att jag körde på ganska bra ändå. Började med mååånga benpressar, både breda och smala. Sen blev det bencurl och benspark (gillar inte de maskinerna vi har på gymmet alls...) Efter det utfall i smithen och sen var jag sluuut. Vågade mig inte på några raka marklyft, då hade nog ryggen gått av eller nåt. Kände mig helt tom! Blev bara några vadpressar också, sen stack vi därifrån.

Har varit så konstigt väder här nu ett par dagar, tror det är det som gjort oss så sega och tunga i huvudet också. Verkar i alla fall vara över nu. Vi sov riktigt dåligt i natt båda två. Trots att vi var helt utmattade och trötta, så kunde vi inte somna. Hur irriterande är inte det!?
Man var med andra ord inte direkt utvilad när man vaknade i morse... Tog en stund innan jag kom ut. I med tvätten och ut på morgonpromenad, 65 min med trötta ben. Pressade dem ordentligt igår, så nu får jag vila dem lite.

Måste iväg till biblioteket idag och lämna tillbaka alla böckerna jag lånat. Har bara hunnit läsa 2 av de 7 jag fick med mig hem. Känns som man inte kan läsa hur många böcker som helst om ämnet. Bättre att jobba lite på egen hand med den mentala träningen nu tror jag. Har varit lite slarvig med att skriva i min lilla bok...
Ska försöka njuta lite av solen idag också, kan behöva få lite färg på mig otroligt bleka kropp.

2 kommentarer:

Nannis sa...

Vad konstigt, både jag och min sambo sov också jättedåligt i natt! Jag somnade inte förrän vid 3.30 och sambon sov jätteoroligt och vaknade hela tiden. Och båda skulle dessutom upp kl. 6! Snacka om att gå i dvala i dag...

Kanske var vädret som påverkade oss?

Lina sa...

Usch ja...Tror absolut det var nåt skumt med vädret! Det var så kvalmigt, kändes som det skulle bli åska men den kom aldrig.

Hoppas ni sover bättre i natt!