Annons

torsdag, maj 03, 2007

Sliten och dags att vila, snart...

Ryggpasset som jag sett fram emot så blev tyävrr inte som jag hade tänkt mig. Varenda muskel i rygg och baksida axlar kändes sååå sliten *snyft* Kändes som om styrkan hade svikit mig. Tyckte jag tog i för allt vad jag hade i de smala latsdragen, men det gick bara inte. Jag blev tvungen att sänka vikterna för att överhuvudtaget lyckas utföra hela rörelsen. Kroppen kändes sååå tung när jag körde chins, trots att jag hade hjälp... Tror bestämt att min kropp vill vila! Lyckades i alla fall utföra hela passet, något lägre vikter än planerat, men ändå. Fullkomligt uttmattad efteråt så jag somnade gott sen.

Var lite osäker på om jag skulle ut och promenera idag igen, men det slutade med att det blev så. Tog det lugnt, och precis som igår blev det en runda på 80 min. Idag hade jag dock kameran med mig och tog kort mest hela tiden ;o) (Bilderna finns i inlägget ovan).
Om en stund tänkte jag cykla bort till gymmet för att köra axlar, bröst och mage. Sen ska jag låta min slitna kropp vila helt från träningen både fre-lör. Det blir dock jobb då istället...

Inga kommentarer: