Annons

onsdag, maj 30, 2007

Massa jobb!

Gick upp i god tid idag för att hinna med både cardio och styrka innan jobbet, precis som jag gjorde så bra i förrgår. Kände mig dock lite väl seg och kände hellre för att lägga till cardio efter styrkan idag. Så det blev frukost direkt. 8.30 gick jag ner för att pumpa mina däck på cykeln innan jag drog till gymmet. På något mystiskt vis så lyckades jag skicka iväg ventilen när jag drog loss pumpen och det tog en evighet innan jag lyckades hitta den igen, trots att den låg precis intill cykeln... Inte så lätt att se den lilla saken! Blev själaglad och trodde att jag skulle kunna fixa cykeln igen, men ack så fel jag hade... Det gick ju inte att få fast den igen, antagligen har jag lyckats knäcka något och måste köpa en helt ny slang nu *suck* Så det blev ingen träning alls innan jobbet. Vilken skitstart på dagen!
Jobbade 13-18 (lite lugnare idag, skönt!) sen fick det bli träning ikväll istället. Träningssugen som bara den men tyvärr lite svag. Fick dock bra kontakt i mina axlar =o) Körde även lite bröst och mage och avlutade med 10 min löpning så svetten rann. Härligt att träna igen!

Imorrn blir det till att gå upp tidigt och köra cardio, sen blir det jobb 10-19... Ska jobba både fredag och lördag också. Mycket jobb denna veckan! Får kanske bli ett styrkepass på det andra gymmet, hinner nog inte innan stängning på vårt eget.

Åt precis en smarrig omelett
3 äggvitor och en liten skvätt mjölk
Frysta ärtor och räkor
Örtsalt och pepparmix
Stek på båda sidor och servera med lite minikeso och ketchup.

Åh, just det! Jag fick ett nytt bälte till min pulsmätare idag =o) så imorrn blir det till att använda den igen. KUL!!

4 kommentarer:

Thess sa...

Hej tjejen! SA irriterande nar inte traningen hamnar som man tankt sig! Skont att du fick till ett bra pass till slut anda, jag brukar vara sa sne sa jag tappar lusten helt :) Hoppas baltet finkar nu, for det e ju sa roligt att veta pulsen na man tranar!! Ska kopa en klocka bums nar jag kommer hem! Kram kram

Anonym sa...

Hej Lina! Vilket datum ska du tävla nästa gång? Vore skoj att kika =)

Lina sa...

Thess: Visst ÄR det irriterande!! Var först på riktigt dåligt humör och ville INTE åka och jobba, men som tur var så kom träningslusten tillbaka och det blev ett roligt pass ;)
Dessvärre var det nya bältet ÄNNU SÄMRE!! Har reklamerat det igen och hoppas få pengarna tillbaka nu, vill inte ha den pulsklockan längre :( Så beställ inte nån klocka från ciclo sport! För min del får det nog bli en polar.
KRAM på dig!

Anonym: Hej! Jag ska tävla på fitnessfestivalen som går av stapeln i Göteborg den 9 dec. Aldrig fel med en hejarklack ;)

Smart Health Shop sa...

great omelette recipe - tried it yesterday before work and loved it.