Annons

fredag, maj 11, 2007

Härlig dag!

Puuh! Vilket pass det blev idag! Cyklade till gymmet, värmde upp först 5 min i hög lutning på bandet sen 2 min rodd. Sen blev det latsdrag, ass. chins, stångrodd, hantelrodd, olika hantellyft för baksida axlar och lite fler ass. chins. Svepte 20g protein och sen upp på crosstrainern, 10 min i bra tempo, bytte till bandet och sprang 10 min. Svetten bara forsade =o) Avslutade med lite mer protein och malto innan jag cyklade hemåt, lagom mör i kroppen... Sååå skönt! Fler sånna här pass tack! Tyckte att jag körde på sådär lagom tungt idag. Inte lätt, men inte monstertungt heller, så ryggen ska nog inte gnälla allt för mycket på mig efter det här.

Provade nåt nytt innan passet idag. Istället för gröt som jag alltid äter annars så tog jag protein och malto precis innan jag cyklade bort till gymmet. Gröten ger bra mättnad och energi, men man blir så tung i magen. Tror det passar mig bättre med något flytande. Kändes i varje fall väldigt bra att träna idag. Kanske blir lite mycket drinkar bara... Får prova mig fram lite till.

Innan träningen var jag inne i centrum för att köpa en present och sytråd till mina kommande dräkter. Blev lagom förvånad när sybehörsaffären inte öppnade förrän kl. 14. Så det vart bara att köpa presenten och sen vända hemåt igen, utan sytråd. Hade pengar med mig för att kunna ta det efter träningen, men så svettig som jag var då, vart jag inte så sugen på att visa mig i en affär ;o) Så det får väl vänta till måndag. Tvättade i alla fall mina gamla dräkter idag (på tiden...bara 5 månader sen jag använde dem...) Lortigare tvättvatten får man leta efter, haha. (För er som inte vet så kan jag tala om att det beror på all brunfärg man använder när man tävlar). Tänkte att det var säkrast att tvätta av dem nu innan jag har dem som mallar, vill ju inte riskera att smutsa ner det nya tyget. Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder sen hur jag syr mina dräkter, men det blir i svart-vitt för att inte avslöja färgerna i förväg ;o)

Har en riktigt lugn kväll framför mig nu. Calle har varit på kurs hela dagen och ska jobba som dörrvakt ikväll, så jag har knappt sett röken av honom idag. Och imorrn är det min tur att jobba. Blir tidigt i säng för min del. Ser fram emot min dagliga morgoncardio =o) Är det fint väder blir det en promenad, annars hoppar jag upp på min kära crossis här hemma i vardagsrummet. Under hela dieten i höstas tittade jag på TV och lyssnade på min mp3 samtidigt som jag körde, men nu nöjer jag mig med mp3n. Tror det är lättare att hålla ett bra tempo då, med bra musik vill säga. Älskar att köra i takt till musiken.

Nämde ju tidigare att jag skulle räkna på kosten lite nu och det har jag gjort idag. Är uppe i 1600 kcal med 1-2 mindre mål protein och lite fett kvar. Landar väl på ca 1800 då. Kan nog vara lagom såhär i början av dieten tror jag.
Tips på ett gott mellanmål
: kalkon (pålägg, t.ex. COOPs egen), päron och lite naturella cashewnötter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag läser din blogg då & då. Tycker det ska bli spännande och tänkte följa din utveckling in till tävlingen.

Jag vet inte så mkt om denna sport ännu - men jag är mycket intresserad! Vad är malto? Du skrev att du käkade det..

Du rular tjejen! Fortsätt i samma takt! :D

Lina sa...

Hej på dej!
Vad roligt att du följer min väg till tävlingen :)

Malto är maltodextrin, en pulverform av mycket snabba kolhydrater som man blandar i vatten eller mjölk t.ex.
Vill du se lite blandade bilder från olika tävlingar så kan jag rekommendera dig att gå in på www.muscle.se eller www.musclevikings.com och klicka dig fram.

Tusen tack!!
Kram Lina