Annons

lördag, maj 12, 2007

Bryt...Vi tar det från början...

Vilket start på dagen man fick idag då... En sån dag då man bara önskar att man kunde börja om på nytt, bryta och ta det från början igen, som med en film ;o)
Det började med att jag sov riktigt dåligt i natt. I vanliga fall sover jag alltid hela nätterna i princip, men i natt blev jag väckt 3-4 ggr. Först (00.30) var det katten som krafsade på sovrumsdörren och ville ut, så det var bara att kliva upp ur sängen och öppna för honom. Vid typ 03.00 kom Calle hem från jobbet och började småprata lite med mig. Sen var det dags igen vid 05.30 då grannen satte igång med efterfest (han festar ALLTID!!!). Morr morr morr... Lyckades tack och lov somna om, men man var ju inget vidare pigg när klockan ringde vid 06.15. Satt en stund på sängkanten innan jag med tunga steg gick in på badrummet och gjorde mig klar för morgoncardion. Crossing eller promenad, crossing eller promenad, blir det nåt regn tro... Det slutade med att jag gjorde mig redo för en promenad, behövde få komma ut kände jag. Slapp regn som tur var. Men gud så segt det var idag. Lyckades liksom inte riktigt vakna till liv. Kändes som jag gick i all evighet och jag kunde inte fokusera tankarna på något, det bara snurrade runt i huvudet på mig. Efter 70 min var jag äntligen hemma. Åt frukost och gjorde mig redo för jobbet. Glömde såklart ta med mig boken, så jag hade inget att läsa på bussen. På helgerna får jag åka en annan runda som ta lite längre tid och den stannar ÖVERALLT! Hopplöst. Hur irriterande är det inte när det typ står en person vid varje hållplats och det är 100 meter mellan dem!? Allvarligt talat, kan folk inte gå!? Hemma vid oss ligger minsann inte hållplatserna tätt, för mig skulle det ta 15 min att gå så jag cyklar. Blev irriterad och stressad eftersom bussen blev försenad, IGEN. Alltid sen på helgerna. Jag ville ju hinna äta mitt mellanmål i lugn och ro innan jobbet. Äntligen framme, hoppade av bussen och skyndade upp till jobbet. Har för bråttom när jag slår in min kod. Blir fel flera gånger och kortet funkar inte längre. Morr morr morr... Inte likt mig! Ringer på dörren men ingen är såklart på kontoret. Springer runt och in genom butiken som redan har öppnat eftersom jag börjar en timme senare. Hinner precis slänga i mig min mat innan det är dags att börja jobba...

Som tur är så har jag inte haft mer otur än så idag, så det känns bättre nu ;o) Bara min sista kund för dagen som var lite besvärlig + att jag klantade till det en massa eftersom jag inte hittade riktigt och sen hämtade fel... Fick springa fram och tillbaka hur många gånger som helst, sen var det ÄNTLIGEN dags att åka hem. Såå skönt att man har en urgullig pojkvän som hämtar så jag slipper åka buss igen ;o)
Lagom trött nu... Snart dags att göra sig redo för festen. Blir nog grillning tror jag =o) Borde försöka sova några minuter innan jag fixar till mig, annars blir jag inget vidare social ikväll känner jag.

Trevlig helg på er!!
Imorrn blir det AXLAR, bröst och mage ;o) *Längtar*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur långa blir dina passa på gymmet? Tänke att du hinner tre muskelgrupper per pass sjölv skulle jag aldrig hinna det. Fast du kanske bara kör tre set per muskelgrupp?!

Ha så kul ikväll!

Lina sa...

Jag brukar köra 2-3 muskelgrupper per pass och det tar 45-60 min ungefär. Antalet övningar brukar bli 3, och 3 set per muskelgrupp. Jag tränar effektivt och småpratar aldrig under tiden jag tränar. När det är ben eller rygg som tränas så blir det fler övningar och på benen oftast flera set också.

Mvh Lina