Annons

lördag, maj 26, 2007

Bikiniångest...

Idag tog jag tag i det. Bikiniprovandet. Efter jobbet plockade jag på mig en hel drös bikinis och in i provhytten. Det var verkligen ingen trevlig upplevelse. No way att jag visar mig på stranden i den här formen, NO WAY!!! Känner mig som en knubbsäl! Och blek är man... Nog för att jag visste att formen var dålig, men det här var värre än väntat. Det blev ingen ny bikini idag. Inte för att jag inte gillade dem, det finns jättemånga fina, men jag gillar inte hur jag ser ut i dem... Kanske köper en nästa vecka, om jag kan bestämma mig för någon av dem. Det lär väl ändå dröja en månad eller så innan jag kommer ner till stranden, och då ska formen vara något bättre i alla fall...
Fick mig minst sagt ett kick i röven att ge järnet med sommardeffen nu!Träningen då...
90 min crosstraining blev det innan frukosten igår. Tog inget koffein innan den här gången. Kämpade och kämpade i 30 min sen hoppade jag av, tog en kapsel max lean och upp igen. Efter 10 min var jag pigg och hade så mycket mer energi! Underbart! Slutade tom med att jag brände mer än dagen innan! -760 kcal. Nöjd och glad! En tuff dag på jobbet efter det. Varmt och stressigt.
Råkade försova mig 1½ timme idag så det fick bli ett kort men intensivt pass. På med min nya träningskompis - pulsklockan - och satte igång. 30 min intervaller på crosstrainern blev det. De låga intervallerna låg pulsen runt 145 och de höga runt 170 slag/min. Brände faktiskt mer enligt klockan än på maskinen, kanske pga intervallerna. Kom upp i -265 kcal. Kul och motiverande att träna med en pulsklocka!
Sen var det jobb idag igen. Visserligen bara 4 timmar, men det har gått i ett! Jisses vad mycket folk det var idag! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske hyra en film. Behöver jag säga att det inte blir några som helst godsaker för min del!?

3 kommentarer:

Thess sa...

Fiina bikinis. Speciellt den vanstra gilla jag, sakert superfin nar man e brun=) Men du, ibland behover man en spark i baken for att bruka allvar. Och det ar faktiskt bara maj an sa lange;) Tank pa att det ar varmt i vattnet forst i Juli-Augusti. Och da kommer vi ha rutiga magar, eller hur?? Bara fortsatta kampa pa! Kram Kram

Thess sa...

Forresten, vart jobbar du nagonstans?

Lina sa...

Visst är dom fina! Finns dock en hel drös till som jag gillar, så jag har lite svårt att bestämma mig...
Jo, det där sparken behöve jag allt! Provrum är verkligen det rätta stället att hämta motivation ;)
Rutig mage låter bra ;) Kan ju alltid hoppas att kroppen väljer att göra sig av med det fettet först den här gången, hihi. I will kämpa vidare ;)
Jobbar extra på Stadium nu, dåligt med jobb inom biomedicin tyvärr.
Kram på dej tjejen!